Δολοφονία-θρίλερ ζευγαριού στον Καναδά

Άλλη μία δολοφονία και δύο εξαφανίσεις στην ίδια περιοχή

Οι αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα το βίντεο με την τελευταία εμφάνιση του ζευγαριού σε βενζινάδικο στον Καναδά

Θύμα άγριας δολοφονίας έπεσε στον Καναδά ζευγάρι νεαρών, οι οποίοι βρέθηκαν νεκροί πριν από μια εβδομάδα με τραύματα από όπλο. 

Τα πτώματα του 23χρονου Λούκας Φόουλερ, ο οποίος καταγόταν από το Σίδνεϊ και ήταν γιος διοικητή της αστυνομίας της Αυστραλίας και της 24χρονης Αμερικανίδας φίλης του εντοπίστηκαν σε έναν δρόμο στο βόρειο τμήμα της επαρχίας British Columbia του Καναδά. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της βασιλικής αστυνομίας του Καναδά, ο Λούκας και η Τσάινα ήταν θύματα ένοπλης βίας. Τους πυροβόλησαν στον δρόμο.

Οι αρχές έδωσαν επίσης στη δημοσιότητα ένα βίντεο από κάμερες ασφαλείας ενός βενζινάδικου που δείχνει το ζευγάρι σε ανέμελες στιγμές λίγο πριν δολοφονηθούν. 

«Όπως γνωρίζετε, είμαι πεπειραμένος αστυνομικός, αλλά εδώ σήμερα βρίσκομαι ως πατέρας ενός θύματος φόνου. Ο γιος μας Λούκας ζούσε τις πιο ωραίες στιγμές της ζωής του ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο. Στη διάρκεια του ταξιδιού αυτού συνάντησε την Τσάινα κι έγιναν αχώριστοι. Είναι μια ιστορία αγάπης που τελείωσε τραγικά. Είναι η χειρότερη ιστορία αγάπης», είπε ο πατέρας του νεαρού Αυστραλού, ο οποίος ήταν παρών στη συνέντευξη Τύπου της αστυνομίας του Καναδά. 

Η υπόθεση αυτή περιπλέκεται ακόμα περισσότερο, καθώς η αστυνομία εκτιμά πως πιθανόν να συνδέεται με άλλη μια δολοφονία και δύο εξαφανίσεις. 

Η αστυνομία του Καναδά εξετάζει το ενδεχόμενο να υπάρχει σχέση μεταξύ της δολοφονίας του νεαρού ζευγαριού, της δολοφονίας ενός άνδρα που έγινε 470 χιλιόμετρα πιο μακριά από το σημείο που δολοφονήθηκε το ζευγάρι και της εξαφάνιση δύο άλλων νεαρών Καναδών.  

Το πτώμα του άνδρα, περίπου 50 ετών, τον οποίο η αστυνομία δεν έχει ταυτοποιήσει ακόμη, εντοπίστηκε την Παρασκευή περίπου δύο χιλιόμετρα από ένα απανθρακωμένο φορτηγάκι, το οποίο οδηγούσαν δύο νεαροί άνδρες, που αγνοούνται. 

Πρόκειται για τον 19χρονο Καμ ΜακΛίοντ και τον 18χρονο Μπράιερ Σεγκέλσκι, που αγνοούνται από την Πέμπτη, με την αστυνομία να πραγματοποιεί εντατικές έρευνες για τον εντοπισμό τους σε αυτήν την περιοχή που έχει άγρια βλάστηση στο βόρειο τμήμα της επαρχίας British Columbia.

Οι αρχές ζήτησαν από τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, ενώ τους συμβούλευσαν να μη μιλούν ή να ανοίγουν τα σπίτια τους σε αγνώστους. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top