Βούτηξε στη θάλασσα κι ένα κύμα του έσπασε τον σβέρκο

Πέθανε την ώρα που έπαιζε με τα παιδιά του

ο άτυχος πατέρας με την οικογένειά του

Τραγικό τέλος είχε ένας 37χρονος από τη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ, όταν την ώρα που έπαιζε με τα παιδιά του στα ρηχά σε παραλίας της περιοχής του ένα κύμα τον παρέσυρε, τον πέταξε στην άμμο κι έσπασε τον σβέρκο του. 

Το δυστύχημα έκανε γνωστό η σύζυγό του, με την οποία είχαν έξι παιδιά, κάποια από αυτά υιοθετημένα και ζούσαν ευτυχισμένοι για 18 χρόνια. 

«Ο σύντροφός μου, η αγάπη μου και το σπίτι μου πέθανε σήμερα έπειτα από ένα φρικιαστικό δυστύχημα», έγραψε η σύζυγος του 37χρονου στο Twitter. 

Η γυναίκα, η οποία είναι συγγραφέας και συνεργάζεται με αμερικανικά περιοδικά και εφημερίδες όπως η Washington Post και η Teen Vogue περιέγραψε τον τρόπο που συνέβη το δυστύχημα. 

«Ο Λι έπαιζε στην παραλία με τρία από τα παιδιά μας χτες και ένα έντονο κύμα τον χτύπησε χτυπώντας με σφοδρότητα το κεφάλι του στην άμμο και σπάζοντας τον λαιμό του. Κάποιοι ήρωες – συμπεριλαμβανομένων των παιδιών μας – επιχείρησαν να τον σώσουν, αλλά δεν είχε κάποιο νόημα η όλη προσπάθεια. Το σώμα του δεν θα μπορούσε να ανακάμψει από το αρχικό τραύμα. Δεν ξέρω πως να ζω ως ενήλικας χωρίς εκείνον», έγραψε.

Ο 37χρονος ήταν πρόεδρος τεχνικής εταιρείας αποκατάστασης παλιών κτιρίων και με τη σύζυγό του είχαν υιοθετήσει έξι παιδιά. Όπως λέει η σύζυγός του ήταν πάντα ένας υποστηρικτικός σύζυγος και πατέρας, ενώ συγκινητική είναι και η περιγραφή για το πώς γνωρίστηκαν. 

«Γνωριστήκαμε όταν ήμουν 18 και εκείνος 19 ετών και είμαστε μαζί έκτοτε. Δεν έπρεπε να του λέω αντίο στα 37. Δεν γνωρίζω πως να είμαι ενήλικας χωρίς αυτόν, αλλά θα μάθω. Απλά εύχομαι να μην ήμουν υποχρεωμένη να το κάνω», έγραψε.

Συγγενείς και φίλοι δημιούργησαν έναν λογαριασμό στο διαδίκτυο με σκοπό την υποστήριξη της οικογένειας. Απλοί πολίτες και άνθρωποι που γνώριζαν του 37χρονο έχουν δωρίσει σε μόλις δύο ημέρες 138.629 δολάρια.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top