Η guest εμφάνιση του Τραμπ σε γάμο - Έμειναν έκπληκτοι οι καλεσμένοι

Φανατικοί θαυμαστές του ο γαμπρός και η νύφη

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι προσκεκλημένοι σε γάμο στο Bedminister του New Jersey όταν είδαν μπροστά τους τον… Donald Trump!

Ο Αμερικανός πρόεδρος έκανε μια… guest εμφάνιση στη δεξίωση που γινόταν σε ένα από τα ξενοδοχεία του. Για την ακρίβεια, στο Trump National Golf Club Bedminster, όπου ο ίδιος πέρασε το Σαββατοκύριακό του. 

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ο Trump, φορώντας ένα μαύρο κοστούμι χωρίς γραβάτα, έσπευσε να φιλήσει τη νύφη και να χαιρετήσει τον γαμπρό, ενώ οι καλεσμένοι της Nicole Marie και του PJ Mongelli όταν αντιλήφθηκαν ποιος ήταν στην παρέα τους, άρχισαν να φωνάζουν ρυθμικά το όνομά του και «USA, USA, USA» και να τον χειροκροτούν για περίπου 15 δευτερόλεπτα. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Congratulations to my beautiful cousin @nicoleeeemariie & @pattyboy3428 ❤️ ... swipe left 😂😂😂 #MagaWedding #freeasaprocky

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Danielle DeSantis (@danielledesantiss) στις

 

Η εμφάνιση του Αμερικανού προέδρου, αν και ήταν πολύ σύντομη, προκάλεσε πανικό στο Instagram, στο οποίο δεν σταμάτησαν να ανεβαίνουν φωτογραφίες και βίντεο με το hashtag #MAGAWedding, από το "Make America Great Again" (το βασικό προεκλογικό σύνθημα του Τραμπ).

Σημειώνεται ότι ο γαμπρός και η νύφη είναι φανατικοί θαυμαστές του Τραμπ. Η Νicole Marie του είχε στείλει πολλές προσκλήσεις για τον γάμο,  επισυνάπτοντας και φωτογραφίες μαζί του σε προεκλογικές του συγκεντρώσεις και πάρτι, αλλά κανείς δεν περίμενε ότι ο Αμερικανός πρόεδρος θα έκανε την έκπληξη! 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top