Κόρη σκότωσε και αποκεφάλισε τη μητέρα της

Την βρήκαν μέσα στα αίματα οι αστυνομικοί

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, από την είδηση πως μια 25χρονη σκότωσε με πολλαπλές μαχαιριές τη μητέρα της και μετά φέρεται να την αποκεφάλισε και να πέταξε το κεφάλι της στην αυλή του γείτονα. 

Όπως μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ, η αστυνομία που έσπευσε στο σπίτι της άτυχης γυναίκας, βρήκε την κόρη της, Τζέσικα Καμιλέρι μέσα στα αίματα, ενώ διατάχθηκε η μεταφορά της σε ψυχιατρική κλινική για αξιολόγηση της ψυχικής της κατάστασης από ειδικούς. 

Η 25χρονη Τζέσικα που σκότωσε τη μητέρα της

Όλα έγιναν το βράδυ του Σαββάτου. Η 25χρονη φέρεται να σκότωσε τη μητέρα της στην κουζίνα του σπιτιού τους, ενώ δεν επικαλέστηκε το δικαίωμά της να ζητήσει εγγύηση και να αφεθεί ελεύθερη. 

Ο δικηγόρος της δήλωσε πως αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και θα παραμείνει στην ψυχιατρική κλινική μέχρι το τέλος της εβδομάδας, οπότε και θα παρουσιαστεί ξανά ενώπιον του δικαστηρίου. 

Η μητέρα της κοπέλας βρήκε φρικτό θάνατο μέσα στο σπίτι της

Στην πρώτη της απολογία, η νεαρή γυναίκα υποστήριξε πως δεν μπόρεσε να καθαριστεί από το αίμα γιατί δεν μπορούσε να κουνήσει σωστά τα δάχτυλά της. Είπε επίσης ότι πάσχει από αυτισμό, διπολική διαταραχή και άγχος και ζήτησε να λάβει την απαιτούμενη θεραπεία. 

Γείτονας είπαν στην αστυνομία πως και στο παρελθόν είχαν γίνει διάφορα βίαια επεισόδια ανάμεσα στη μητέρα και την κόρη και πως οι ίδιοι είχαν καλέσει πολλές φορές την αστυνομία για να επέμβει. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top