Ζευγάρι σκότωσε λιοντάρι και φιλήθηκε πάνω από το κουφάρι του

Η πράξη τους ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων

η επίμαχη φωτογραφία που προκάλεσε αντιδράσεις

Σάλος έχει προκληθεί από την απόφαση ενός ζευγαριού να φιληθεί και να φωτογραφηθεί πάνω από το κουφάρι ενός νεκρού λιονταριού που μόλις είχαν σκοτώσει. 

Ο Ντάρεν και η Κάρολιν Κάρτερ, οι οποίοι διατηρούν επιχείρηση ταρίχευσης στο Έντμοντον του Καναδά σκότωσαν ένα αρσενικό λιοντάρι στη Νότια Αφρική και «ανέβασαν» την επίμαχη φωτογραφία στη σελίδα τους στο Facebook γράφοντας: «πολύ ωραία. Ένα τεράστιο λιοντάρι».

Σύμφωνα με πληροφορίες το λιοντάρι είχε μεγαλώσει σε συνθήκες αιχμαλωσίας με σκοπό να γίνει θήραμα για κυνηγούς. Η εταιρεία  Legelela Offers, μέσω της οποίας το ζευγάρι οργάνωσε το κυνήγι του άτυχου ζώου, προσφέρει μεταξύ άλλων κυνήγι για ζέβρες, λεοπαρδάλεις και ελέφαντες. 

Χρήστες των social media χαρακτήρισαν «αηδιαστική» την εικόνα του ζευγαριού να φιλιέται πάνω από το νεκρό ζώο, ενώ οι πιο ακραίοι από αυτούς ζήτησαν να τους επιβληθεί ακόμα και η θανατική ποινή. 

Πάντως το ζευγάρι αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο, όταν του ζητήθηκε από την εφημερίδα Mirror, χαρακτηρίζοντας το ζήτημα, «βαθιά πολιτικό».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top