Μπελάδες για μητέρα που κατέγραψε την κόρη της να γλείφει ιατρικά εργαλεία

Τη… χαντάκωσε το βίντεο που έγινε viral

ιατρικά εργαλεία

Μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη έχει μια μητέρα από τη Φλόριντα των ΗΠΑ, η οποία βιντεοσκόπησε την κόρη της μέσα σε ιατρείο να γλείφει ένα ιατρικό εργαλείο και μετά να το ξαναβάζει στη θέση του. 

Η γυναίκα ανέβασε το βίντεο στο Snapchat με λεζάντα «Μη μου λέτε τι να κάνω» και για κακή της τύχη έγινε viral με αποτέλεσμα να ενημερωθούν οι αρχές και να τη συλλάβουν.

«Έκανα απλά χαζομάρες με τα παιδιά μου», είπε η ίδια σε συνέντευξή της στο News4Jax.

Στο βίντεο φαίνεται ένα μικρό κορίτσι να βρίσκεται σε ένα ιατρείο, να παίρνει ένα γλωσσοπίεστρο από ένα βάζο, να το γλείφει και μετά να το βάζει ξανά στη θέση του, μαζί με τα υπόλοιπα, παρά το γεγονός ότι υπάρχει ταμπέλα που βρίσκεται ακριβώς από πάνω της και γράφει: «Παρακαλώ μην ακουμπάτε τον ιατρικό εξοπλισμό. Σας ευχαριστώ».

Η 30χρονη μητέρα οδηγήθηκε στις φυλακές της κομητείας Duval της Φλόριντα και αν καταδικαστεί κινδυνεύει με πρόστιμο 10.000 δολαρίων. 

Η κλινική ανακοίνωσε πως αφαίρεσε όλα τα υλικά και τα δοχεία του ιατρικού εξοπλισμού από το δωμάτιο στο οποίο βρισκόταν το κορίτσι και πως η έρευνα δε δείχνει ότι απειλείται η υγεία των ασθενών. 

Η γυναίκα πάλι μέσα από μια ανάρτησή της στο Facebook θέλησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα γράφοντας: «Δεν είμαι κακή μητέρα. Δεν ήξερα ότι θα το έγλειφε και θα το ξαναέβαζε στη θέση του και το μοιράστηκα χωρίς να το σκεφτώ».

Πάντως αυτό δεν είναι το μοναδικό περιστατικό, αντίθετα τέτοιου είδους... αηδιαστικές «προκλήσεις», έχουν γίνει μόνα στις ΗΠΑ. Πριν λίγο καιρό για παράδειγμα viral έγινε το βίντεο που έδειχνε μια γυναίκα να ανοίγει μια συσκευασία παγωτού σε ένα σούπερ μάρκετ, να γλείφει το παγωτό και στη συνέχεια να το βάζει στη θέση του. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top