Φοιτήτρια ήθελε να εκδικηθεί τον φίλο της και είπε ότι είναι τρομοκράτης

Την εγκατέλειψε και του έκανε τη ζωή «κόλαση»

ιταλια φοιτητρια τρομοκρατης

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο λένε, αλλά μία φοιτήτρια από την Ιταλία κυριολεκτικά το… «τερμάτισε».

Η 25χρονη από την Ουκρανία που σπούδαζε στο Τορίνο, αποφάσισε να τιμωρήσει τον 26χρονο Λιβανέζο πρώην σύντροφό της, επειδή την παράτησε. 

Τι έκανε; Του έκλεψε τα κλειδιά του δωματίου και αφού περίμενε να φύγει, πέρασε στην… αντεπίθεση. Κρέμασε τζιχαντιστικές αφίσες, τρομοκρατικές επιγραφές στα αραβικά και ενοχοποιητικές φωτογραφίες στο δωμάτιο του, προκειμένου με αυτόν τον τρόπο να τον ενοχοποιήσει ως… ισλαμιστή τρομοκράτη!

Για τον «τρομοκράτη» στις εστίες ειδοποιήθηκαν οι υπηρεσίες ασφαλείας της Digos, που έκαναν έφοδο στο δωμάτιο του 26χρονου Λιβανέζου και ανακάλυψαν αφίσες με τα πρόσωπα ηγετικών στελεχών της Αλ Κάιντα και της παλαιστινιακής οργάνωσης Χάμας. 

Καρφιτσωμένες στους τοίχους ήσαν επίσης σημαίες του Ιsis και μία αραβική επιγραφή με τη ‘σαχάντα’, τον όρκο στην ισλαμική θρησκεία.

Αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες για τον νεαρό, που όμως κατέληγαν στο πουθενά και σύντομα διαπιστώθηκε ότι ήταν άσχετος με το συμβάν. Τότε το ενδιαφέρον των μυστικών υπηρεσιών στράφηκε στην πρώην σύντροφό του και σύντομα διαπιστώθηκε η εμπλοκή της χάρις στον εντοπισμό του Dna της στην αφίσα.

Η χωρισμένη Ουκρανή διέμενε σε ένα άλλο δωμάτιο της ίδιας εστίας και μόλις ρωτήθηκε αμέσως έδειξε σημάδια μνησικακίας απέναντι στον πρώην αρραβωνιαστικό της. Στη διάρκεια της εξέτασης ομολόγησε πως θέλησε να τον εκδικηθεί γιατί την χώρισε, επειδή ήταν πιεστική και ζητούσε επίμονα να παντρευτούν. 

Τελικά οι υπηρεσίες ασφαλείας της Digos άσκησαν δίωξη κατά της νεαρής Ουκρανής για απόπειρα παραπλάνησης των Αρχών

Το περστατικό είχε συμβεί τον περασμένο Νοέμβριο στην Πολυτεχνική Σχολή του Τορίνο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top