Πήγε στις αρχές να παραδώσει τα όπλα του βίαιου άντρα της και τη συνέλαβαν!

Παράδοξο περιστατικό στη Φλόριντα - Έχει προκαλέσει αντιδράσεις

όπλο σε χωράφι

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η σύλληψη μιας 32χρονης Αμερικανίδας. Η Κόρτνι Έρμπι πήγε στην αστυνομία για να παραδώσει τα όπλα του βίαιου συζύγου της, καθώς φοβήθηκε για τη ζωή της ίδιας και των παιδιών τους. Όμως, οι αστυνομικοί στη Φλόριντα τη συνέλαβαν για κλοπή! Της ασκήθηκαν αμέσως κατηγορίες και πέρασε έξι νύχτες στο κρατητήριο.

Το περιστατικό συνέβη στις 15 Ιουνίου. Όπως είπε η ίδια, ήθελε να παραδώσει τα όπλα του συζύγου της, με τον οποίο παίρνει διαζύγιο, διότι φοβόταν ότι θα τα χρησιμοποιούσε εναντίον της ίδιας ή των δύο παιδιών τους.

Η Όρτνι Έρμπι και ο σύζυγός της- φώτο από Polk County Sheriff's Office

Την προηγουμένη μέρα, έπειτα από μια συνάντησή τους ενόψει του διαζυγίου τους, ο Τζόζεφ Έρμπι αποπειράθηκε με το αυτοκίνητό του να σπρώξει το όχημα της συζύγου του και να το βγάλει από τον δρόμο, σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Lakeland Ledger.  Συνελήφθη, αλλά αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ένας από τους οποίους ήταν να παραδώσει τα όπλα του στην αστυνομία. 

Η σύζυγός του, πεισμένη ότι δεν επρόκειτο να τηρήσει αυτόν τον όρο, μπήκε στο σπίτι τους και τα πήρε για να τα παραδώσει εκείνη. Όταν όμως πήγε στο τμήμα, η αστυνομία ήρθε σε επαφή με τον σύζυγό της, ο οποίος αποφάσισε να της κάνει μήνυση για διάρρηξη και κλοπή. Έτσι η 32χρονη Αμερικανίδα συνελήφθη και έμεινε υπό κράτηση για έξι μέρες.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top