Την πήρε ο ύπνος στην πτήση και την κλείδωσαν στο αεροπλάνο

Όταν ξύπνησε ήταν ολομόναχη μέσα στο σκοτάδι

αεροπλάνο της Air Canada

Ακούγεται απίστευτο, αλλά είναι πραγματικότητα! Το πλήρωμα αεροσκάφους της Air Canada «κλείδωσε» μέσα στο αεροπλάνο μια επιβάτη, η οποία αποκοιμήθηκε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. 

Όλα έγιναν στις αρχές του μήνα, όμως η περιπέτεια της Τίφανι Άνταμς έγινε μόλις γνωστή, μετά από ανάρτηση ενός φίλου της στην ιστοσελίδα της αεροπορικής εταιρείας στο Facebook. 

Σύμφωνα με την ανάρτηση, η οποία προκάλεσε δυσπιστία ανάμεσα στους χρήστες των social media, η γυναίκα ταξίδευε από το Κεμπέκ στο Διεθνές Αεροδρόμιο Πίρσον του Τορόντο. Κατά τη διάρκεια της πτήσης αποκοιμήθηκε, σε μια σειρά καθισμάτων, όπου καθόταν μόνη της. 

Η ίδια υποστηρίζει ότι ξύπνησε μέσα στο απόλυτο σκοτάδι, με το αεροσκάφος να είναι άδειο, καθώς είχε προσγειωθεί και οι επιβάτες και το πλήρωμα είχαν αποβιβαστεί. 

Η γυναίκα ξύπνησε αρκετές ώρες μετά την πτήση και όπως ήταν φυσικό πανικοβλήθηκε. Τηλεφώνησε σε έναν φίλο της, όμως η συνομιλία τους διακόπηκε απότομα, καθώς το τηλέφωνό της έκλεισε από μπαταρία. 

«Προσπάθησα να επικεντρωθώ στην αναπνοή μου και να ελέγξω την κρίση πανικού μου, ενώ ταυτόχρονα επιχειρούσα να φορτίσω το κινητό μου βάζοντάς το σε όποια θύρα USB έβρισκα», αλλά η προσπάθειά της απέβη μάταια γιατί δεν υπήρχε ρεύμα στο αεροσκάφος.

Η γυναίκα βρήκε έναν φακό μέσα στο πιλοτήριο, κατάφερε να ανοίξει μία από τις πόρτες του αεροπλάνου, όμως δεν υπήρχε σκάλα για να κατέβει από ύψος 15 μέτρων. 

Άρχισε τότε να κάνει σήματα με τον φακό σε έναν οδηγό οχήματος μεταφοράς αποσκευών, ο οποίος έκπληκτος την είδε καθισμένη στην είσοδο του αεροσκάφους με την πόρτα ανοιχτή και τα πόδια της να κρέμονται στον αέρα. 

Μετά την… εφιαλτική όπως αποδείχθηκε πτήση, η Άνταμς δεν μπορεί να κοιμηθεί και αντιμετωπίζει νυχτερινούς τρόμους. 

Η Air Canada της ζήτησε συγγνώμη και ξεκίνησε έρευνα για το επεισόδιο. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top