Γυναίκα έπεσε από περιστρεφόμενη «γόνδολα» σε λούνα παρκ

Τα γέλια μετατράπηκαν σε κραυγές τρόμου

λούνα παρκ
Πηγή φωτογραφίας: unsplash.com

Πανικός επικράτησε σε λούνα παρκ του Μεξικού, όταν μια γυναίκα έπεσε από περιστρεφόμενη «γόνδολα».

Η γυναίκα είχε ανέβει πάνω στο παιχνίδι μαζί με άλλους θαμώνες. Τίποτα δεν προμήνυε τον τρόμο που θα ακολουθούσε. Κάποια στιγμή, ενώ όλοι γελούσαν, ακούστηκαν κραυγές πανικού. Την ώρα που η «γόνδολα» είχε γυρίσει ανάποδα, η ζώνη ασφαλείας της γυναίκας άνοιξε κι εκείνη βρέθηκε να κρέμεται στο κενό και να πέφτει στο έδαφος από μεγάλο ύψος. Σαν να μην έφτανε αυτό, την ώρα που ήταν πεσμένη και προσπαθούσε να συνέλθει την χτύπησε η «γόνδολα», η οποία συνέχισε να περιστρέφεται 360 μοίρες. 

Αμέσως μετά το ατύχημα, οι υπεύθυνοι του παιχνιδιού επιβράδυναν την ταχύτητά του, αλλά δεν το σταμάτησαν, ενώ δεν υπάρχουν πληροφορίες για το αν και πού τραυματίστηκε η γυναίκα. 

Τέλος δεν έχει γίνει γνωστό αν οι αρχές είχαν ελέγξει το λούνα παρκ και κατά πόσο τηρεί τους κανόνες ασφαλείας. 

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, το ατύχημα συνέβη στις 14 Ιουνίου σε λούνα παρκ στην πόλη Ciudad Juarez, στο Μεξικό. 

Το βίντεο που δείχνει τη στιγμή του τρομακτικού ατυχήματος ανέβηκε στο YouTube και συγκέντρωσε πάνω από 160.000 views μέσα σε ένα 24ωρο. 

Πριν από λίγο καιρό, είχε συμβεί ατύχημα σε λούνα παρκ της Σεβίλλης στην Ισπανία. Τότε μια ρόδα έσπασε στη μέση, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τουλάχιστον 28 άτομα, ανάμεσα στα οποία ήταν και πολλά παιδιά.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top