Επτά ήρωες έσωσαν τρίχρονο κοριτσάκι που πνιγόταν – Συγκλονιστικό video

Πήδηξαν στο ποτάμι χωρίς δεύτερη σκέψη

Δείτε στο video του Reuters τις συγκλονιστικές εικόνες

Φύλακες άγγελοι ενός 3χρονου κοριτσιού αποδείχτηκε πως ήταν επτά άνδρες οι οποίοι περνούσαν τυχαία από ποτάμι στη νοτιοδυτική Κίνα.

Κάποια στιγμή κοιτώντας μέσα στο ποτάμι ένα μικρό κοριτσάκι, το οποίο είχε το πρόσωπό του μέσα στο νερό και φαινόταν να μην έχει τις αισθήσεις του.

Στο video ακούγεται και η μητέρα του παιδιού να σπαράζει, ζητώντας απεγνωσμένα βοήθεια.

Δύο από τους άνδρες πήδηξαν δίχως δεύτερη σκέψη μέσα στο νερό, από διαφορετικές κατευθύνσεις ο καθένας για να σώσουν τη μικρούλα.

Κατάφεραν να την πιάσουν και να τη βγάλουν στην ακτή, ενώ ο ένας από τους επτά άρχισε να της κάνει μαλάξεις στο στήθος για να την επαναφέρει στη ζωή.

Μετά από δύο μαρτυρικά λεπτά το 3χρονο κοριτσάκι συνήλθε και άρχισε να κλαίει γοερά, εμφανώς σοκαρισμένο.

Το παιδί μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε εξονυχιστικές εξετάσεις από τους γιατρούς. Λίγο αργότερα όταν διαπιστώθηκε πως ήταν όλα καλά με την υγεία της, η 3χρονη πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Όσο για τους επτά άγνωστους ήρωες; Όπως ξαφνικά είχαν εμφανιστεί, έτσι αθόρυβα έφυγαν από το σημείο χωρίς να αφήσουν τα ονόματά τους.

Όπως έγινε γνωστό αργότερα, επρόκειτο για εργάτες που δούλευαν σε κοντινό εργοστάσιο.

Το αφεντικό τους δήλωσε στον Τύπο, ότι επιθυμία τους είναι να διατηρηθεί η ανωνυμία τους, τονίζοντας πως έκαναν ό,τι θα έκανε ο οποιοσδήποτε στη θέση τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top