Σκότωσε τη φίλη της γιατί της έταξαν εννέα εκατομμύρια δολάρια

Φρίκη από τη δολοφονία 19χρονης με νοητική υστέρηση

τόπος εγκλήματος

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η κοινή γνώμη της Αλάσκας από τη φρικτή δολοφονία μιας 19χρονης με νοητική υστέρηση από την κολλητή της και τρία ακόμα αγόρια γιατί της έταξαν εννέα εκατομμύρια δολάρια. 

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο η 18χρονη Ντενάλι Μπρέμερ γνώρισε μέσω του διαδικτύου τον 21χρονο Ντάριν Σιλμίρερ από την Ιντιάνα, ο οποίος της παρουσιάστηκε ως «εκατομμυριούχος». Της υποσχέθηκε μάλιστα πως θα της έδινε εννέα εκατομμύρια δολάρια αν διέπραττε μια δολοφονία. Ο 21χρονος είχε φτιάξει ψεύτικα προφίλ στα social media και εμφανιζόταν σε ανυποψίαστα αγόρια και κορίτσια ως μεγιστάνας εκατομμυριούχος. 

Η 19χρονη Σύνθια Χόφμαν που βρήκε μαρτυρικό θάνατο από τα χέρια της «κολλητής» της - φωτογραφία: Facebook

Μέσω διαδικτύου οι δυο τους έκαναν σχέση και σιγά σιγά άρχισε να τη χειραγωγεί και ξεκίνησαν μαζί να υφαίνουν τον ιστό που θα παγίδευε την άτυχη 19χρονη. 

Δημοσιεύματα αναφέρουν πως το ζευγάρι εξαπτόταν από την ιδέα να οργανώσει τον βιασμό και τη δολοφονία ενός κοριτσιού στην Αλάσκα. Ο Σιλμίρερ μάλιστα έταξε στην… καλή του τα ανύπαρκτα εννέα εκατομμύρια δολάρια με την προϋπόθεση ότι θα του έστελνε μαγνητοσκοπημένο υλικό από την εκτέλεση του φρικιαστικού εγκλήματος. 

Η 18χρονη, τυφλωμένη από το πάθος της για τον διαδικτυακό εραστή της και από το υπέρογκο χρηματικό ποσό άρχισε να αναζητεί τους συνεργούς που θα τη βοηθούσαν στα αρρωστημένα σχέδιά της. 

Η 19χρονη Σύνθια Χόφμαν ήταν το τέλειο θύμα, καθώς όπως κατέθεσε ο πατέρας της είχε διανοητική ηλικία ενός 12χρονου και θεωρούσε την Μπρέμερ την «καλύτερή της φίλη».

Στις 2 Ιουνίου, η Μπρέμερ μαζί με τον 16χρονο Κέιντεν Μάκιντος ακινητοποίησαν τη 19χρονη με κολλητική ταινία. Ο Μάκιντος φέρεται να πυροβόλησε την κοπέλα στον σβέρκο με όπλο που άνηκε στην Μπρέμερ και μετά να πέταξε το πτώμα σε ποτάμι βορειοανατολικά του Άνκορατζ. Το πτώμα της άτυχης κοπέλας βρέθηκε μετά από δύο μέρες. 

Η αστυνομία θεωρεί ότι το θύμα παρασύρθηκε από τη Μπρέμερ και τον συνεργό της με το πρόσχημα μιας βόλτας στο ποτάμι. Μάλιστα η 18χρονη φέρεται να επικοινωνούσε με τον Σιλμίρε καθ’ όλη τη διάρκεια του εγκλήματος, στέλνοντάς του φωτογραφίες και βίντεο της Χόφμαν δεμένης και κατόπιν του πτώματός της. 

Μπρέμερ και Μάκιντος κατηγορούνται για φόνο εκ προμελέτης. Συνελήφθη επίσης ο υποτιθέμενος εκατομμυριούχος και άλλοι τρεις ανήλικοι που θεωρούνται ύποπτοι για συμμετοχή στην οργάνωση της αιχμαλωσίας και της δολοφονίας της Χόφμαν. 

Τέλος η Μπρέμερ και ο εραστής της κατηγορούνται για παιδεραστία που διέπραξε η πρώτη κατόπιν επίσης εντολής του δήθεν εκατομμυριούχου με θύματα τρία παιδιά, οχτώ, εννέα και δεκαπέντε ετών. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top