Πέθανε το μωρό που είχαν αρπάξει βίαια από την κοιλιά 19χρονης εγκύου

Τη νεαρή κοπέλα είχε δολοφονήσει μία μάνα με την κόρη της

Δείτε στο video του Reuters πλάνα από το σπίτι όπου έγινε η άγρια δολοφονία

Tην τελευταία του πνοή άφησε το νεογέννητο μωράκι που είχε αποκοπεί βίαια από τη μήτρα της 19χρονης μητέρας του. Το βρέφος έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή εδώ και περίπου δύο μήνες, αλλά δεν τα κατάφερε.

To νεογέννητο μωράκι στη αγκαλιά του πατέρα του. Πηγή φωτογραφίας: Jessica Contreras/ Facebook

Η υπόθεση είχε σοκάρει το Σικάγο, καθώς η νεαρή κοπέλα είχε βρει φρικτό θάνατο από μία γυναίκα και την κόρη της.

«Με μεγάλη λύπη σας ενημερώνουμε για τον θάνατο του βρέφους Yovanny Jadiel Lopez » που κατέληξε «από σοβαρά εγκεφαλικά τραύματα», έγραψε η εκπρόσωπος Τύπου της οικογένειας του νεογέννητου, Jessica Contreras, στο Facebook.

Οικογένεια από την κόλαση: Μάνα και κόρη σκότωσαν τη 19χρονη έγκυο

Η 19χρονη που βρήκε φρικτό θάνατο. Πηγή φωτογραφίας: Facebook

Σύμφωνα με τις αρχές, η 19χρονη Marlen Ochoa-Lopez, δολοφονήθηκε στις 23 Απριλίου, αφού έκλεισε ραντεβού με μία γυναίκα που θα της έδινε δωρεάν βρεφικά ρουχαλάκια. Οι δύο γυναίκες της απέσπασαν κατόπιν το αγέννητο μωρό της.

Το πτώμα της Marlen Ochoa-Lopez βρέθηκε τρεις εβδομάδες μετά τη δολοφονία. Τρεις άνθρωποι, μεταξύ των οποίων μια μητέρα με την κόρη της, κατηγορούνται από τις αστυνομικές αρχές του Σικάγο για την υπόθεση αυτή. Στην Clarisa Figueroa, 46 ετών και την κόρη της Desiree Figueroa, 24 ετών, έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία. Ο 40χρονος Peter Bobak, σύντροφος της Clarisa, κατηγορείται για απόκρυψη εγκλήματος.

Αριστερά ο 40χρονος Peter Bobak. στη μέση η 46χρονη Clarisa Figueroa και δεξιά η 24χρονη κόρη της Desiree Figueroa. Πηγή φωτογραφίας: Αssociated Press

Μετά τον θάνατο του μωρού αναμένεται ότι θα τους ασκηθεί δίωξη και για δεύτερη δολοφονία, όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Σικάγο.

Σύμφωνα με τις αρχές, η Clarisa Figueroa σχεδίαζε επί μήνες να αποκτήσει ένα μωρό και να το αναθρέψει σαν δικό της, μετά τον θάνατο του ενήλικου γιου της. Την ημέρα της δολοφονίας η 46χρονη κάλεσε την υπηρεσία άμεσης βοήθειας υποστηρίζοντας ότι είχε μόλις γεννήσει ένα μωρό το οποίο δεν ανέπνεε. Το νεογέννητο μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, σε σοβαρή κατάσταση και οι ελπίδες ότι θα επιβίωνε ήταν ελάχιστες. 

Λίγα λουλούδια στην πίσω αυλή του σπιτιού  της φρίκης, όπου η 19χρονη κοπέλα βρήκε τραγικό θάνατο. Πηγή φωυογραφίας: Teresa Crawford/Αssociated Press

Από τις εξετάσεις DNA αποδείχθηκε ότι η μητέρα του ήταν η Marlen Ochoa-Lopez.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top