Φοιτήτρια σκοτώθηκε πέφτοντας από ύψος 30 μέτρων ενώ έβγαζε φωτογραφίες

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά υπέκυψε στα τραύματά της

21χρονη Michelle Casey

Τραγικό θάνατο βρήκε μια φοιτήτρια του πανεπιστημίου του Όρεγκον Στέιτ στις ΗΠΑ καθώς έπεσε από ύψος 30 μέτρων την ώρα που έβγαζε φωτογραφίες σε παραθαλάσσια περιοχή. 

Πρόκειται για την 21χρονη Michelle Casey. Η άτυχη κοπέλα έχασε την ισορροπία της με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. 

Ο σύντροφός της είπε στις αρχές ότι προσγειώθηκε πάνω σε ένα δέντρο, το οποίο εμπόδισε την πτώση της στον Ειρηνικό Ωκεανό. 

Όταν έφτασε η αστυνομία, η 21χρονη Michelle ήταν ακόμα ζωντανή. Ωστόσο, χρειάστηκαν δύο ώρες για να μπορέσουν να τη σώσουν. Μετά τη μεγάλη επιχείρηση που στήθηκε για τη διάσωσή της, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά δυστυχώς υπέκυψε στα τραύματά της. 

«Η Μισέλ πάντα έφερνε τους ανθρώπους κοντά με την προσωπικότητά της και την ευαισθησία της. Της άρεσε να βρίσκεται σε εξωτερικούς χώρους και να πηγαίνει στην παραλία τις Κυριακές. Ήταν το αγαπημένο της μέρος», δήλωσε η οικογένειά της, η οποία αποφάσισε να δωρίσει τα όργανά της, σώζοντας δύο ζωές. 

Από την πλευρά του, ο αντιπρύτανης του Όρεγκον Στέιτ, Στιβ Κλαρκ, δήλωσε στο CNN πως η πανεπιστημιακή κοινότητα θρηνεί τον χαμό της 21χρονης.

«Σαν πανεπιστήμιο θρηνούμε τον χαμό ενός από εμάς και ιδιαίτερα ενός τόσο νέου ανθρώπου» ανέφερε χαρακτηριστικά. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top