Άνοιξε τα μάτια του το μωρό που άρπαξαν από τη μήτρα της μητέρας του

Η 19χρονη στραγγαλίστηκε με καλώδιο από μάνα και κόρη

Δείτε στο video πλάνα από το σπίτι όπου έγινε η άγρια δολοφονία

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει το βρέφος που αποκόπηκε βίαια από τη μήτρα της μητέρας του, όταν η 19χρονη κοπέλα έπεσε θύμα άγριας δολοφονίας από μία 46χρονη και την 24χρονη κόρη της.

Το μόλις ενός μηνός αγοράκι νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση, αλλά «κατάφερε να ανοίξει για πρώτη φορά τα μάτια του όταν το επισκέφτηκε στο νοσοκομείο ο μπαμπάς του την Κυριακή. Είναι ένας αληθινός μαχητής».

Σύμφωνα με την αστυνομία το μωρό μετά τη βίαιη αποκοπή του από τη μήτρα της μητέρας του, όλο αυτό το διάστημα νοσηλεύεται με μηχανική υποστήριξη. Οι γιατροί δεν είναι σίγουροι αν θα καταφέρει να επιβιώσει, ωστόσο η οικογένειά του δεν εγκαταλείπει τις ελπίδες, προσεύχεται για ένα θαύμα και δε σκέφτεται να αποσυνδέσει το βρέφος από τη μηχανική υποστήριξη.

Οικογένεια από την κόλαση: Μάνα και κόρη σκότωσαν τη 19χρονη έγκυο

Η 46χρονη Clarisa Figueroa. Φωτογραφία: Αssociated Press

Στραγγάλισαν τη μητέρα του με καλώδιο και της το πήραν από τη μήτρα

Η 19χρονη μητέρα του βρέφους, Marlen Ochoa-Lopez,  βρήκε φρικτό θάνατο στις 23 Απριλίου, όταν  απάντησε σε ένα post που είχε γίνει σε group του Facebook για μέλλουσες μαμάδες, όπου μία γυναίκα υποστήριζε πως δίνει δωρεάν μωρουδιακά και ένα καροτσάκι. Όπως αποδείχτηκε τελικά αυτό ήταν το «δόλωμα» που παρέσυρε στον θάνατο την 19χρονη.

Δράστες της άγριας δολοφονίας αποδείχτηκε πως είναι μία μητέρα με την κόρη της. Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες και τα στοιχεία τους. Πρόκειται για τη 46χρονη Clarisa Figueroa, την 24χρονη κόρη της Desiree Figueroa και τον 40χρονο σύντροφο της 46χρονης, Piotr Bobak, ο οποίος κατηγορείται για συγκάλυψη ανθρωποκτονίας.

H 24χρονη Desiree Figueroa. Φωτογραφία: Αssociated Press

Σύμφωνα με τις Αρχές όταν η 19χρονη Marlen έφτασε στο σπίτι τους στο Σικάγο για να παραλάβει τα μωρουδιακά, η 24χρονη κόρη της της απέσπασε την προσοχή με ένα φωτογραφικό άλμπουμ και έτσι η 46χρονη μητέρα της βρήκε την ευκαιρία να την πνίξει με ένα καλώδιο.

Το κατηγορητήριο αναφέρει πως παράλληλα φώναζε στην 24χρονη κόρη της ότι «δεν κάνεις σωστά τη δουλειά σου!»

Όπως έγινε γνωστό, η 46χρονη ένα χρόνο μετά τον θάνατο του γιου της ήθελε απεγνωσμένα να μεγαλώσει άλλο ένα παιδί. Έτσι βρήκε την ευκαιρία στο «πρόσωπο» της άτυχης 19χρονης.

Ο Piotr Bobak, σύντροφος της 46χρονης. Φωτογραφία: Αssociated Press

Λίγες ώρες αργότερα, η 46χρονη κάλεσε ασθενοφόρο, υποστηρίζοντας πως το νεογέννητο μωρό της δεν ανέπνεε. Όταν έφτασαν οι διασώστες το παιδί ήταν μπλε. Το μετέφεραν αμέσως στο πλησιέστερο νοσοκομείο όπου και δίνει μάχη για τη ζωή του.

Στην αρχή οι Αρχές δεν συνέδεσαν τις δύο υποθέσεις. Δηλαδή την εξαφάνιση της 19χρονης και τη «γέννηση» του μωρού από την 46χρονη.

Τη λύση έδωσαν τα social media στις 7 Μαϊου, όταν συγγενείς της Marlen που όλο αυτό το διάστημα την έψαχναν, ανακάλυψαν τις συνομιλίες της στο Facebook με τη δολοφόνο.

Τα test DNA που έκανε η αστυνομία στη συνέχεια, απέδειξαν πως το νεογέννητο ανήκε στην εξαφανισμένη 19χρονη. Μετά από έρευνα στη γειτονιά βρήκαν το παρατημένο αυτοκίνητο της 19χρονης και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

Η σορός της κοπέλας ήταν πεταμένη μέσα σε έναν σκουπιδοτενεκέ πίσω από το σπίτι της οικογένειας.

Μέσα στο σπίτι ανακάλυψαν καθαριστικά και κηλίδες αίματος που ανήκαν στη Marlen.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top