Πίστευε ότι ο Θεός της έστελνε μηνύματα για να αλλάξει τη διαθήκη της

Τη δηλητηρίασε ο νεότερος εραστής της

το άγγιγμα του Θεού

Μια βαθιά θρησκευόμενη συνταξιούχος δασκάλα πίστευε ότι ο Θεός της έγραφε μηνύματα στον καθρέφτη του μπάνιου της, με τα οποία της ζητούσε να αλλάξει τη διαθήκη της και να τα αφήσει όλα στον κατά πολύ νεότερο σύντροφό της. 

Στην πραγματικότητα όμως ο σατανικός εραστής της, ήταν εκείνος που έγραφε τα… «θεϊκά» μηνύματα προς την 83χρονη καλή του. Το σχέδιό του το είχε καταστρώσει με κάθε λεπτομέρεια. 

Ο 28χρονος Μπέντζαμιν Φιλντ επί ένα χρόνο έστελνε ερωτικά γράμματα, κάρτες και ποιήματα στην 83χρονη γυναίκα, στα οποία της εξέφραζε την αγάπη του και της μιλούσε για γάμο. 

Ταυτόχρονα της έστελνε μηνύματα ως… Θεός για να του δώσει 27.000 λίρες ώστε να μπορέσει να κάνει αιμοκάθαρση ο δήθεν άρρωστος αδελφός του. 

Στη δίκη που βρίσκεται σε εξέλιξη, αποκαλύφθηκε ότι η συνταξιούχος δασκάλα που δεν είχε παντρευτεί ποτέ, ούτε είχε κάνει δικά της παιδιά είχε γράψει το σπίτι της στο Buckinghamshire στον εραστή της, αλλά άλλαξε γνώμη λίγο πριν πεθάνει τον Μάιο του 2017, με αποτέλεσμα να τη δηλητηριάσει ο νεαρός εραστής της. 

Το λάθος του ήταν ότι φωτογράφιζε τα μηνύματα που άφηνε στην 83χρονη, παριστάνοντας τον Θεό και οι φωτογραφίες βρέθηκαν στο κινητό του τηλέφωνο, μετά τη σύλληψή του. 

«Όσα του δώσεις θα σου τα επιστρέψει στο δεκαπλάσιο», «Οι προθέσεις σου είναι ιερές, το έργο σου δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, φρόντιζε και ολοκλήρωσε την αποστολή που σου έδωσε ο Κύριος», «Η ψυχή σου θα πάει στον παράδεισο. Το καλό που θα κάνεις δε θα ξαναγίνει. Η γαλήνη βρίσκεται σε έμενα, τον Κύριό σου», ανέφεραν μερικά από τα μηνύματα που της έγραφε ο νεαρός. 

Μάλιστα όταν άρχισε να λαμβάνει τα μηνύματα αυτά, ξεκίνησε να μην αισθάνεται καλά και άρχισε να ανησυχεί ότι τρελαίνεται. 

Ο 28χρονος εραστής της Moore μάλιστα μετά τον θάνατό της, υποκρινόταν τον θλιμμένο κι έγραφε στο ημερολόγιό του ότι θα μείνει στο σπίτι της και θα κάθεται ξαπλωμένος στο κρεβάτι της σαν χήρος. Είχε γράψει μάλιστα ότι σκέφτεται να αυτοκτονήσει. 

Για τη δολοφονία της 83χρονης κατηγορείται ως συνεργός κι ένας φίλος του 28χρονου. Όσο καιρό ήταν ζευγάρι με την άτυχη γυναίκα της είχε αποσπάσει 4.000 λίρες για να αγοράσει αυτοκίνητο, 27.000 λίρες για να αγοράσει ένα μηχάνημα αιμοκάθαρσης, το οποίο χρησιμοποίησε ο αδελφός του. 

Πάντως, τόσο ο 28χρονος όσο και ο 32χρονος φίλος του αρνούνται ότι σχεδίασαν και δολοφόνησαν τη γυναίκα, ενώ ο σατανικός εραστής δήλωσε ένοχος μόνο για την απάτη σε βάρος της γυναίκας και για δύο ληστείες. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top