Στο στόχαστρο Ρώσων φαρσέρ ο Μακρόν

Ο Γάλλος πρόεδρος νόμιζε πως μιλούσε με τον πρόεδρο της Ουκρανίας

Δυο γνωστοί Ρώσοι φαρσέρ, ειδικοί στις τηλεφωνικές «πλάκες» υποστηρίζουν ότι παγίδευσαν τον Γάλλο πρόεδρο, Εμμανουέλ Μακρόν, κάνοντας τον να πιστέψει ότι μιλούσε με τον εκλεγμένο πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντιμίρ Ζελένσκι.Δημοσιεύσαν μάλιστα τη συνομιλία τους με τον φερόμενο Γάλλο πρόεδρο στο Internet. Από το Ελιζέ δε διέψευσαν πως ο Μακρόν έπεσε στην παγίδα των φαρσέρ αλλά αρνήθηκαν να σχολιάσουν το γεγονός.

Επί 15 λεπτά νόμιζε ο Εμμάνουελ Μακρόν ότι μιλούσε με τον νέο Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι. Αλλά αντ' αυτού στην άλλη πλευρά της τηλεφωνικής γραμμής δεν ήταν άλλοι από δύο γνωστούς Ρώσους φαρσέρ, , ο Βόβαν και ο Λέξους.

Οι δύο Ρώσοι φαρσέρ, συνηθίζουν αυτού του είδους τα αστεία. Ανυποψίαστος ο υποτιθέμενος Μακρόν συνεχίζει τον διάλογο ακόμα και όταν ο φαρσέρ χαριτολογεί αναφέροντας τον Πούτιν.

Το Μέγαρο των Ηλυσίων αρνήθηκε να σχολιάσει το θέμα. «Ο πρόεδρος μίλησε πράγματι με τον Ζελένσκι το βράδυ της Κυριακής και μετά την επικοινωνία αυτή εκδώσαμε μια ανακοίνωση, όπως έκανε και το επιτελείο του », ανέφερε μόνο η γαλλική προεδρία.

Οι δύο φαρσέρ από την πλευρά τους επιμένουν ότι μίλησαν με τον Εμμανουέλ Μακρόν και, όπως είπαν στο ΓαλλικόΠρακτορείο, ελπίζουν «να μην ενοχλήθηκε πολύ» ο Γάλλος πρόεδρος.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top