Κλείδωσε τα παιδιά της μέσα στο σπίτι κι έβαλε φωτιά-Κάηκε ζωντανό το αγόρι

«Είχα μπουχτίσει μαζί τους» είπε η 28χρονη στους αστυνομικούς

Η 28χρονη που έβαλε φωτιά στο σπίτι για να κάψει τα παιδιά της
Φωτογραφία από Investigative Committee of Russia

«Σατανική» μάνα από τη Ρωσία δε δίστασε να σκοτώσει τα παιδιά της, οδηγώντας τα σε μαρτυρικό θάνατο. Η 28χρονη παγίδευσε τον 4χρονο γιο της και τη 18 μηνών κόρη της μέσα στο σπίτι. Βγήκε έξω και κλείδωσε την πόρτα.  Αφού περιέλουσε το σπίτι με βενζίνη, έβαλε φωτιά. Το αγοράκι κάηκε ζωντανό, το κοριτσάκι νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση όταν ένας 16χρονος γείτονας αψήφησε τις φλόγες για να το σώσει. 

O άντρας της δε δεχόταν να αφήσουν τα παιδιά σε ορφανοτροφείο

Η 28χρονη που δεν κατονομάζεται για νομικούς λόγους συνελήφθη από την αστυνομία. Σύμφωνα με τις ρωσικές αρχές, τσακωνόταν συνέχεια με τον άντρα της, επειδή αυτός δε δεχόταν να αφήσουν τα παιδιά σε ορφανοτροφείο. Όταν εκείνος έφυγε για τη δουλειά του, εκείνη ήπιε αρκετή ποσότητα βότκας. Μεθυσμένη όπως ήταν κι ενώ τα παιδιά έκλαιγαν επειδή πεινούσαν, έβαλε φωτιά στο σπίτι τους που βρισκόταν στο χωριό Barakhoyevo της νοτιοκεντρικής Ρωσίας. 

Ο 4χρονος βρέθηκε καμένος κάτω από τον καναπέ

Ο 16χρονος όταν είδε τις φλόγες μπήκε μέσα στο σπίτι. Είδε τη μικρή ξαπλωμένη πάνω στο κρεβάτι που είχε σπαράξει από το κλάμα. Την έβγαλε αμέσως από το σπίτι. Το μωρό έχει εγκαύματα στο 25% του σώματος του και δίνει μάχη για τη ζωή του. Αν και επέστρεψε για να σώσει τον 4χρονο, δεν τον έβρισκε πουθενά. Αργότερα και αφού είχε σβήσει η φωτιά, οι πυροσβέστες βρήκαν το άψυχο κορμάκι του κάτω από τον καναπέ.Προφανώς, είχε χάσει τις αισθήσεις του από τον καπνό που είχε εισπνεύσει, πριν καεί ζωντανό. 

Είχα μπουχτίσει μαζί τους

Καθόλη τη διάρκεια της τραγωδίας, η 28χρονη Ρωσίδα μάνα στεκόταν έξω από το σπίτι και το παρακολουθούσε να φλέγεται. «Δεν έκανε τίποτα να σώσει τα παιδιά της» είπαν οι γείτονες. Στους αστυνομικούς ομολόγησε το έγκλημα. «Είχα μπουχτίσει μαζί τους. Έλεγα στον άνδρα μου να τα αφήσουμε σε ορφανοτροφείο κι εκείνος δεν ήθελε» τους είπε. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top