Ιερέας τιμωρήθηκε επειδή η γυναίκα του κέρδισε στα καλλιστεία

Δυσμενής μετάθεση μετά το σκάνδαλο

ιερας καλλιστεια

Ακριβά πλήρωσε ένας ορθόδοξος ιερέας τη νίκη της γυναίκας του σε τοπικά καλλιστεία της Ρωσίας, καθώς οι εκκλησιαστικές αρχές της τοπικής επισκοπής τον «τιμώρησαν» με δυσμενή μετάθεση όταν πληροφορήθηκαν τι είχε συμβεί.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ, ο 31χρονος Sergiy Zotov και η 32χρονη σύζυγός του, Oksana Zotova, ζουν στην πόλη Μαγκντικογκόρσκ στα Ουράλια Όρη. 

Η Oksana Zotova η οποία διαθέτει το δικό της κέντρο αισθητικής, αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη της σε τοπικό διαγωνισμό ομορφιάς, όπου στέφθηκε «Miss Sexuality» δηλαδή «Μις Αισθησιασμός».

Όμως δεν της περνούσε καν από το μυαλό τι θα επακολουθούσε αφού φορούσε το «στέμμα».

Γρήγορα έγινε γνωστό πως είναι σύζυγος ιερέα, ενώ άρχισε να δέχεται βρισιές και απειλές για τη ζωή της. 

Στον 31χρονο Sergiy Zotov, απαγορεύτηκε η είσοδος στην ενορία όπου λειτουργούσε και τον μετέθεσαν σε ένα χωριό της Ρωσίας, 70 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του.

Μάλιστα τον προειδοποίησαν πως δεν υπάρχει γυρισμός μετά από αυτό το «σκάνδαλο» εκτός κι αν η 32χρονη γυναίκα του δείξει μετάνοια.

Ο… «εξορισμένος» ιερέας δήλωσε μετά τον σάλο που προκλήθηκε ότι «η σύζυγός μου αντιλαμβάνεται τα λάθη της και γνωρίζει τι έκανε λάθος». Ωστόσο παραπονέθηκε για τα υβριστικά σχόλια που δέχεται η γυναίκα του μέσω των social media, δίχως να κρύβει τον φόβο του για τη σωματική της ακεραιότητα.

Ο επικεφαλής αρχιερέας στο τοπικό επισκοπικό δικαστήριο διακήρυξε πως  «πρόκειται για μεγάλη αμαρτία όταν η γυναίκα ενός ιερωμένου εκθέτει τον εαυτό της σε ένα δημόσιο θέαμα.  

«Τι είδους παπάς είναι αν δεν μπορεί να συγκρατήσει την οικογένεια του. Πως σκοπεύει να ελέγξει τότε το ποίμνιο του», ήταν τα οργισμένα λόγια του.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top