Πέπλο μυστηρίου πάνω από τον Έντι Ράμα – Έπαθε έμφραγμα;

Νοσηλεύεται στο Βερολίνο, όπως μεταδίδουν τα αλβανικά ΜΜΕ

εντι ραμα

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την κατάσταση της υγείας του Έντι Ράμα, καθώς τα αλβανικά ΜΜΕ εδώ και περίπου τρεις ημέρες, θέλουν τον Αλβανό Πρωθυπουργό να αντιμετωπίζει προβλήματα με την καρδιά του.

Σύμφωνα με το syri.net, ο 54χρονος Πρωθυπουργός νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο του Βερολίνου μετά από έμφραγμα που υπέστη.

Τα ίδια μέσα αναφέρουν πως αρχικά είχε νοσηλευτεί στα Τίρανα, αλλά λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί στο Βερολίνο με απευθείας πτήση τσάρτερ.

Τι απαντά η αλβανική κυβέρνηση

Όταν κυκλοφόρησαν οι φήμες για την υγεία του Ράμα, ο ίδιος – κάτι που δε το συνηθίζει- το διέψευσε μέσω των social media, ανεβάζοντας μία φωτογραφία μέσα από στούντιο, στο οποίο «δούλευε» το  γλυπτό του. Ως γνωστόν, ο Αλβανός Πρωθυπουργός είναι λάτρης της τέχνης.

 

 

Αν και αυτό «κόπασε» κάπως τον θόρυβο, στη συνέχεια δημιουργήθηκε νέα αναταραχή, όταν έγινε γνωστό πως σήμερα Πέμπτη δε θα δώσει «το παρών» στη Βουλή.

Αυτή τη φορά απάντησε η αλβανική κυβέρνηση, η οποία με ανακοίνωσή της ξεκαθάρισε πως ο Έντι Ράμα, χθες, βρισκόταν στο Παρίσι και σήμερα είναι στο Βερολίνο, για συναντήσεις που αφορούν το μέλλον των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της χώρας του στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το είδος των συναντήσεων δεν έγιναν γνωστές. Αυτό που περιπλέκει ακόμα τα πράγματα είναι το γεγονός ότι από Παρίσι και Βερολίνο δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση για τις συναντήσεις αυτές με τον Έντι Ράμα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top