Ένοχη η 19χρονη που είχε σπρώξει τη φίλη της από γέφυρα ύψους 15 μέτρων

Είναι αντιμέτωπη με φυλάκιση ενός έτους και πρόστιμο 5.000 ευρώ

Δείτε στο video από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star το χρονικό της υπόθεσης

Mε φυλάκιση ενός έτους και πρόστιμο 5.000 δολαρίων είναι αντιμέτωπη η 19χρονη που το περασμένο καλοκαίρι είχε σπρώξει τη 16χρονη φίλη της από γέφυρα 15 μέτρων στην Ουάσινγκτον.

Το video από το περιστατικό στη γέφυρα Moulton Falls τον περασμένο Αύγουστο είχε γίνει viral, καθώς έδειχνε καρέ καρέ το περιστατικό και την 16χρονη Jordan Holgerson να πέφτει στο ποτάμι East Fork ουρλιάζοντας τρομοκρατημένη.

Αριστερά η 16χρονη και δεξιά η στιγμή που η φίλη της τη σπρώχνει από τη γέφυρα

Η 19χρονη Taylor Smith εμφανίστηκε στο δικαστήριο τη Δευτέρα, δηλώνοντας «ένοχη» καθώς έπραξε απερίσκεπτα βάζοντας τη ζωή της φίλης της σε κίνδυνο.

Τα αποτελέσματα της πτώσης από ύψος 15 μέτρων στο νερό

Αποτέλεσμα ήταν η 16χρονη να σπάσει τέσσερα πλευρά και να υποστεί κακώσεις στον πνεύμονα. Οι γιατροί μάλιστα είχαν τονίσει πως η πτώση της από ύψος 15 μέτρων μέσα στο ποτάμι θα μπορούσε να έχει αποβεί μοιραία για τη ζωή της.

Η 19χρονη Taylor Smith που κατηγορείται ότι έθεσε τη ζωή της φίλης της σε κίνδυνο

Η ποινή της Smith θα ανακοινωθεί στο δικαστήριο στις 27 Μαρτίου.

Η 16χρονη Jordan σχεδόν ένα χρόνο μετά την περιπέτειά της ζητά να απονεμηθεί δικαιοσύνη

Η 19χρονη είχε δηλώσει σε συνέντευξή της πριν μερικούς μήνες πως «ποτέ δεν είχα σκοπό να τη βλάψωT», κάτι που δεν έπεισε την 16χρονη Jordan:

«Ποτέ δε μου ζήτησε συγγνώμη. Δεν ήρθε καν στο νοσοκομείο» δήλωσε, τονίζοντας πως περιμένει την απονομή δικαιοσύνης ώστε η παλιά της φίλη να μάθει να σέβεται τις ζωές άλλων ανθρώπων και να μην επαναλάβει ποτέ ξανά κάτι παρόμοιο στο μέλλον.

Η Jordan στο κρεβάτι του νοσοκομείου πριν μερικούς μήνες
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top