Εξάχρονος αφήνει την καρκινοπαθή φίλη του να τον κουρέψει για συμπαράσταση

Δεν ήθελε να στεναχωριέται

Ο Oisin Ruskin είναι μόλις έξι ετών, αλλά είναι ένας μικρός πρίγκιπας που ξέρει να φέρεται με ευγένεια και τρυφερότητα στα κορίτσια και νοιάζεται για τα συναισθήματα των άλλων. Πόσω μάλλον όταν πρόκειται για την κολλητή του, η οποία πολεμάει γενναία με τον καρκίνο. 

Ο μικρούλης Oisin γνώρισε την Lulu DeVries στο σχολείο. Από την πρώτη μέρα έγιναν φίλοι και πλέον είναι κολλητοί. Μετά από λίγο καιρό όμως η Lulu διαγνώστηκε με νευροβλάστομα, μια σπάνια και επιθετική μορφή καρκίνου. 

Η Lulu πολεμά γενναία τον καρκίνο - φωτογραφία: Facebook

Όταν έμαθε ότι η φίλη του είναι άρρωστη, κι ένα μικρό τερατάκι βρίσκεται μέσα στο σώμα της και της κάνει κακό, ο Oisin δεν έφυγε από το πλευρό της. 

Ζήτησε μάλιστα από τους γονείς του να σκεφτούν κάτι που θα μπορούσε να κάνει για να αισθανθεί η Lulu καλύτερα. Έτσι αποφάσισε να κουρέψει τα μαλλιά του για να της συμπαρασταθεί και να μην στενοχωριέται που και τα δικά της μαλλιά είναι κοντά από τις χημειοθεραπείες. 

Έτσι λοιπόν η Lulu πήρε την ξυριστική μηχανή και άρχισε να του ξυρίζει την πλούσια κώμη του. Ο Oisin δε λιγοψύχησε λεπτό. Άφησε τη φίλη του να του κόψει τα μαλλιά, χωρίς να χάσει ούτε στιγμή το χαμόγελό του. Κι όταν η αποστολή εξετελέσθη περήφανος σηκώθηκε στην καρέκλα του, ύψωσε τη γροθιά του και κορδώθηκε περήφανος για το κατόρθωμά του. 

Ο Oisin ποζάρει περήφανος για το κατόρθωμά του - φωτογραφία: Facebook

Σε εξέλιξη βρίσκεται επίσης ένας διαδικτυακός έρανος για να μπορέσει η μικρή Lulu να συνεχίσει τις θεραπείες της στις ΗΠΑ. 

Οι γιατροί έχουν καταφέρει να αφαιρέσουν το 95% του όγκου της μικρής, αλλά εκτιμούν ότι οι πιθανότητες να επανεμφανιστεί είναι 50%. Γι’ αυτό θεωρούν ότι το κοριτσάκι θα μπορεί να έχει καλύτερη θεραπεία στις ΗΠΑ. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top