Ένοχο το ζεύγος Turpin –Βασάνιζε και κρατούσε αιχμάλωτα τα 13 του παιδιά

Οι γονείς ομολόγησαν για να μειώσουν την ποινή τους στα 25 χρόνια

Bιντεο με στιγμιότυπα από την ομολογία τους

Ήταν Ιανουάριος του 2018 όταν βγήκε στη δημοσιότητα μια συγκλονιστική ιστορία από την Καλιφόρνια. Επί χρόνια, τα 13 παιδιά της οικογένειας Turpin βασανίζονταν με διάφορους τρόπους από τους γονείς τους, έχοντας τα αιχμάλωτα στο σπίτι και χωρίς επαφή με τον έξω κόσμο. Το μαρτύριο έληξε όταν η 17χρονη κόρη κατάφερε να δραπετεύσει από το παράθυρο και να καλέσει σε βοήθεια. 

Tο ζεύγος Turpin

Tο ζεύγος Turpin

Οι γονείς συνελήφθησαν και σήμερα παραδέχτηκαν την ενοχή τους για περισσότερα από 14 εγκλήματα, μεταξύ αυτών η σκληρότητα σε άτομα εξαρτώμενα από ενήλικες, κακομεταχείριση παιδιών, βασανιστήρια και φυλάκιση.

Η νέα ζωή των 13 παιδιών της οικογένειας Turpin – Οι γονείς τους τα είχαν για χρόνια αλυσοδεμένα και υποσιτισμένα

Οικογένεια Τέρπιν: Οι γονείς των 13 παιδιών πειραματίζονταν με το sex- Oι online γνωριμίες και η «επέτειος»

Ο 57χρονος David και η 50χρονη σύζυγός του, Louise Turpin, βασάνιζαν τα παιδιά τους – ηλικίας από 3 έως 30 ετών, αλυσοδένοντας  στα κρεβάτια, αφήνοντάς τα μέσα στις ακαθαρσίες τους, ενώ παράλληλα τα παιδιά ήταν εξαθλιωμένα αφού υποσιτίζονταν. Ανάγκαζαν επίσης τα παιδιά σε σκληρές τιμωρίες, αν για παράδειγμα σπαταλούσαν νερό για να πλύνουν τα χέρια τους. Δεν τους επέτρεπαν να πάνε στο σχολείο και τα διάβαζαν οι ίδιοι στο σπίτι, με βασική υποχρέωση τους να αποστηθίσουν τη Βίβλο. Όπως έδειξαν τα στοιχεία αργότερα, το ζευγάρι ανήκε σε κάποια αίρεση.

Το σπίτι του τρόμου στην πόλη Πέρις της Καλιφόρνια

Το σπίτι του τρόμου στην πόλη Πέρις της Καλιφόρνια

«Πρόκειται για μία από τις χειρότερες υποθέσεις κακοποίησης παιδιών που έχω ποτέ χειριστεί» δήλωσε ο εισαγγελέας της κομητείας του Ριβερσάιντ Μάικλ Χέστριν.

Το ζευγάρι είχε αρχικά δηλώσει αθώο στις κατηγορίες σε βάρος του, όμως προέβησαν σε αυτή τη δήλωση ενοχής προκειμένου να εκτίσουν το λιγότερο ποινές κάθειρξης 25 ετών ο καθένας. Στο δικαστήριο ήταν απαθείς. Μόνο κατά την ανακοίνωση της ετυμηγορίας, η Louise Turpin ξέσπασε σε κλάματα. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top