Η μυστηριώδης εξαφάνιση του Hugo και του Erwin

Τα ίχνη τους χάθηκαν ενώ έκαναν διακοπές στην Αυστραλία

Δείτε στο video του Reuters το σημείο όπου γίνονται οι έρευνες

Από τις 17 Φεβρουαρίου αγνοούνται στην Αυστραλία δύο νεαροί τουρίστες, που εξαφανίστηκαν ενώ κολυμπούσαν στην παραλία Port Macquaire.

Ο 20χρονος Hugo Palmer από την Αγγλία και ο 21χρονος φίλος του Erwin Ferrieux από τη Γαλλία το τελευταίο τρίμηνο ταξίδευαν με τα backpacks τους στην Αυστραλία.

Τελευταία φορά που τους είδαν ζωντανούς ήταν την περασμένη Κυριακή. Από εκείνη τη μέρα χάθηκαν τα ίχνη τους και το μόνο που βρέθηκε τις πρωινές ώρες της Δευτέρας 18 Φεβρουαρίου ήταν τα κλειδιά του αυτοκινήτου τους.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, το ανησυχητικό στην όλη υπόθεση είναι πως η κοντινή παραλία Town, είχε κλείσει όταν υπήρξαν αναφορές για περίπου 20 καρχαρίες ταύρους στην περιοχή. 

Όλες αυτές τις ημέρες, η αστυνομία έχει ξεκινήσει εντατικές έρευνες από θαλάσσης και αέρος με δύτες και drones, προκειμένου να βρει έστω και ένα ίχνος ζωής του των δύο νεαρών. 

Οι Αρχές ψάχνουν ακόμα και τα βράχια, ωστόσο οι συνθήκες με το που πέφτει το σκοτάδι δεν τους βοηθούν λόγω κακής ορατότητας.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο επιθεωρητής της αστυνομίας ανέφερε πως υπάρχουν φόβοι ότι οι δύο νεαροί μπήκαν κάποια στιγμή σο νερό την Κυριακή το πρωί ή την Κυριακή τη νύχτα και δυστυχώς δεν ξαναβγήκαν ποτέ.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top