Ταϊλάνδη: Απελάθηκε η συνοδός πολυτελείας που απειλούσε Ρωσία και ΗΠΑ

Έλεγε πως θα βγάλει στη φόρα άγνωστα ντοκουμέντα

Πολιτικό σεισμό σε Μόσχα και Ουάσιγκτον προκαλεί η απέλαση στη Ρωσία συνοδού πολυτελείας, η οποία είχε συλληφθεί στην Ταϊλάνδη.

Η πρωταγωνίστρια ροζ κυκλώματος απείλησε πως θα βάλει φωτιά στις σχέσεις Πούτιν – Τραμπ βγάζοντας στη φόρα άγνωστα ντοκουμέντα.
Εννιά μήνες τώρα, το μοντέλο Αναστασία Βουσούκεβιτς ζει την αγριότητα των φυλακών της Ταϊλάνδης.  Οι βόλτες με πολυτελείς θαλαμηγούς στο πλάι Ρώσων ολιγαρχών  φαντάζουν μακρινό παρελθόν. Το δικαστήριο της Πατάγια διατάζει την απέλασή της. Κατηγορείται για πορνεία και συνωμοσία.

Αυτοαποκαλείται «πλανεύτρα». Από το κρεβάτι της έχουν περάσει οι πιο ισχυροί άνδρες του Κρεμλίνου. Δίπλα τους,  έχει μάθει κρατικά μυστικά που μπορούν να ρίξουν κυβερνήσεις. 

Ρωσία: Μια συνοδός πολυτελείας «απειλεί» δύο υπερδυνάμεις

Η συνοδός πολυτελείας «απειλεί» τις δύο υπερδυνάμεις. Η ιστορία της γίνεται παγκοσμίως γνωστή , όταν ζητά την βοήθεια της Ουάσινγκτον για να «αποδράσει» από το κέντρο κράτησης στην Ταϊλάνδη, δίνοντας ως… αντάλλαγμα πληροφορίες για τον ρόλο της Μόσχας στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές. 

Αύγουστος 2016. Το γιοτ του τότε συντρόφου της και Ρώσου μεγιστάνα Ολέγκ Ντεριπάσκα, πλημμυρίζει από συνοδούς πολυτελείας . 
Επίτιμος καλεσμένος , ο αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης. Στο βίντεο , οι δύο άντρες συζητούν για τις κακές σχέσεις Ρωσίας -ΗΠΑ. 

Στο ημερολόγιό της με τίτλο  «Πώς να σαγηνεύσεις έναν δισεκατομμυριούχο», αποκαλύπτει ακριβώς το πώς ο κροίσος και ο σύμβουλος του Βλαντίμιρ Πούτιν είναι ο  «συνδετικός κρίκος» μεταξύ του Κρεμλίνου και του Αμερικανού προέδρου.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top