13χρονη βρέθηκε ζωντανή τρεις μήνες μετά τη δολοφονία των γονιών της

Ήταν βρώμικη, υποσιτισμένη και σε κατάσταση σοκ

13χρονη ηπα απαγωγη

Μια απίστευτη ιστορία λαμβάνει χώρα τις τελευταίες ώρες στην Αμερική, όπου μια 13χρονη από το Ουισκόνσιν, εμφανίστηκε ξαφνικά «σαν φάντασμα» τρεις μήνες μετά την άγρια δολοφονία των γονιών της.

Η Τζέιμι Κλος ήταν βρώμικη, αδυνατισμένη και σε κατάσταση σοκ. Όλοι την είχαν για νεκρή καθώς όσο περνούσαν οι μήνες, οι ελπίδες εξανεμίζονταν.

Όμως η 13χρονη κατάφερε να το σκάσει από τον απαγωγέα της και το απόγευμα της Πέμπτης εμφανίστηκε στην κωμόπολη Γκόρντον, σε απόσταση σχεδόν 100 χιλιομέτρων από το σπίτι της οικογένειάς της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Star Tribune της Μινεάπολις, η Τζέιμι Κλος δραπέτευσε από το σπίτι όπου την κρατούσε αιχμάλωτη ο απαγωγέας της, σε ένα δάσος κοντά στο Γκόρντον. 

Eκατοντάδες εθελοντές την έψαχναν όλο αυτό το διάστημα χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Φωτογραφία: Jeff Baenen/Associated Press

Βρώμικη, αδυνατισμένη, αχτένιστη και φορώντας παράταιρα παπούτσια, ζήτησε βοήθεια από μια γυναίκα που είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο της.

Εκείνη αναγνώρισε την αγνοούμενη, την οδήγησε σε ένα κοντινό σπίτι και ειδοποίησαν την αστυνομία.

«Ήταν σαν να βλέπαμε φάντασμα», αφηγήθηκε ο Πίτερ Κασίνσκας, στο σπίτι του οποίου φιλοξενήθηκε για μισή ώρα το κορίτσι, μέχρι να φτάσουν οι αστυνομικοί. «Μάλλον δεν είχε κάνει ούτε ένα μπάνιο» και «ήταν σε κατάσταση σοκ», πρόσθεσε, εξηγώντας ότι η 13χρονη μίλησε ελάχιστα.

Η Τζέιμι μπόρεσε πάντως να πει το όνομα του απαγωγέα, το χρώμα και τη μάρκα του αυτοκινήτου του. Υποστήριξε επίσης ότι δεν τον γνώριζε πριν από τον θάνατο των γονιών της.

To σπίτι όπου έμενε η 13χρονη με τους γονείς της, αποκλεισμένο από την αστυνομία μετά την άγρια δολοφονία τους τον περασμένο Οκτώβριο.Φωτογραφία: Jeff Baenen/Associated Press

Η αστυνομία συνέλαβε ως ύποπτο για τη δολοφονία και την απαγωγή έναν άνδρα 21 ετών, τον Τζέικ Πάτερσον. 

Σύμφωνα με τον σερίφη του Μπάρον, ο Πάτερσον είχε προσχεδιάσει την απαγωγή.

Το κορίτσι μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για εξετάσεις και πρόκειται να επανενωθεί με τους παππούδες του σήμερα. 

Ο ύποπτος που συνελήφθη για την δολοφονία των γονιών της 13χρονης και την απαγωγή της. Φωτογραφία: Associated Press

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο φόνος του ζεύγους Κλος, δυο φιλήσυχων ανθρώπων που εργάζονταν σε ένα ορνιθοτροφείο, είχε προκαλέσει πολλά ερωτηματικά στις αρχές. Η αστυνομία είχε ενημερωθεί τότε, στις 15 Οκτωβρίου 2018, από ένα ανώνυμο τηλεφώνημα. Οι αστυνομικοί που πήγαν στο σπίτι βρήκαν την εξώπορτα σπασμένη και τους δύο γονείς νεκρούς από σφαίρες, ενώ η κόρη τους είχε εξαφανιστεί.

Για τον εντοπισμό της Τζέιμι είχαν κινητοποιηθεί εκατοντάδες εθελοντές ενώ η αστυνομία προσέφερε 50.000 δολάρια σε όποιον θα έδινε πληροφορίες που θα βοηθούσαν στις έρευνες.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top