Δραματικές σκηνές στη Χειμάρα: Μπουλντόζες από τον Ράμα στα σπίτια Ελλήνων

Έβαλε στο μάτι η κυβέρνηση της Αλβανίας τις περιουσίες των βορειοηπειρωτών

Τραβάει το σκοινί ο Έντι Ράμα  προσπαθώντας να απαλλοτριώσει εκτάσεις φιλέτα που ανήκουν στη μειονότητα. Στη Χειμάρα επικράτησε ένταση όταν οι μπουλντόζες πήγαν να γκρεμίσουν τα σπίτια των βορειοηπειρωτών .

Ο Ράμα παίρνει τις περιουσίες των Ελλήνων στην Αλβανία

Ο ΡΑΜΑ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ

Στο video έχει καταγραφεί  η στιγμή που υπάλληλοι της αλβανικής εταιρείας προσπαθούν να γκρεμίσουν με τις μπουλντόζες τα φτωχικά των βορειοηπειρωτών. Το καθεστώς Ραμα εκδικείται. Οι κάτοικοι χάνουν την ψυχραιμία τους και προσπαθούν να υπερασπιστούν τις περιουσίες τους. 
1.377 εκτάρια γης κατάλληλα για τουριστική εκμετάλλευση έβαλε στο μάτι το καθεστώς Ράμα
. Το φιρμάνι του αλβανικού υπουργείου τουρισμού απαλλοτριώνει με το έτσι θέλω το βιος των βορειοηπειρωτών.  

 «Ο Ράμα ξεσπάει πάνω στους βορειοηπειρώτες για να καλύψει τα τεράστια εσωτερικά του προβλήματα. Αυτό φάνηκε και στο μνημόσυνο του Κατσίφα με τις προσαγωγές»  δηλώνει ο Γιώργος Τζομάκας, αντιπρόεδρος της Ένωσης «Ομόνοια». 

"ΦΟΥΡΤΟΥΝΑ" ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ .. ΚΥΜΑΤΑ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Όσο  κορυφώνεται η οργή του αλβανικού λαού για την ακρίβεια στα είδη πρώτης ανάγκης. τόσο θα αυξάνονται οι προκλήσεις του Ράμα προς τη χώρα μας, προειδοποιεί ο καθηγητής Άγγελος Συρίγος.   

Την ίδια ώρα στους δρόμους των αλβανικών πόλεων οι διαμαρτυρίες φουντώνουν με επίκεντρο αυτή τη φορά την ακρίβεια στα καύσιμα. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top