Τραγικό τέλος στην εξαφάνιση της Grace: Το τελευταίο ραντεβού μέσω Tinder

Bρέθηκε το πτώμα της 22χρονης φοιτήτριας - Συνελήφθη 26χρονος

Δείτε στο video το σημείο όπου βρέθηκε νεκρή η 22χρονη Grace

Τραγικός επίλογος γράφτηκε στην εξαφάνιση της Grace Millane, της φοιτήτριας που είχε χαθεί στη Νέα Ζηλανδία από την 1η του Δεκέμβρη.

Η σορός της 22χρονης φοιτήτριας βρέθηκε περίπου δέκα μέτρα από το Scenic Drive, έναν επαρχιακό δρόμο έξω από την πόλη.

Αν και ακόμα δεν έχει γίνει η ταυτοποίησή του πτώματος, οι αστυνομικές αρχές της Νέας Ζηλανδίας είναι πεπεισμένες πως πρόκειται για την 22χρονη Grace.

Oι αστυνομικοί που ερευνούν από την πρώτη στιγμή την υπόθεση, θεωρούν πως αποδείχτηκε μοιραίο ένα ραντεβού που είχε μέσω Tinder η 22χρονη.

Μυστήριο με την εξαφάνιση της Grace: Η έκκληση του πατέρα

H τελευταία εικόνα της 22χρονης Grace. Δόθηκε στη δημοσιότητα από την αστυνομία και τη δείχνει στις 19:15 το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, στο Όκλαντ.

Κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει την νεαρή φοιτήτρια την ώρα που έμπαινε σε ένα ξενοδοχείο με έναν άνδρα τον οποίο γνώρισε μέσω του app γνωριμιών, τη νύχτα που εξαφανίστηκε.

Αυτή θεωρείται πως ήταν και η τελευταία φορά που κάποιος είδε ζωντανή την Grace Millane.

Στα χέρια της αστυνομίας ένας 26χρονος

Μετά από έρευνες, οι Αρχές απήγγειλαν κατηγορίες σε έναν 26χρονο άνδρα ο οποίος φέρεται να είναι αυτός που δολοφόνησε την 22χρονη φοιτήτρια.

Ο νεαρός άνδρας αναμένεται να εμφανιστεί ενώπιον του δικαστηρίου τον επόμενο μήνα.

Το όνομά του δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, ωστόσο δικαστικά έγγραφα αναφέρουν ότι έμενε στο ξενοδοχείο Citylife στην οδό Queen απ΄όπου και εξαφανίστηκε η Grace Millane.

Εικάζεται ακόμα από τις Αρχές, ότι η δολοφονία της 22χρονης έγινε μεταξύ 1ης και 2ας Δεκεμβρίου.

Το χρονικό της εξαφάνισης της 22χρονης Grace

20 Νοεμβρίου - Φτάνει στη Νέα Ζηλανδία μετά την επίσκεψή της στο Περού, μέρος του ταξιδιού που είχε ξεκινήσει προκειμένου να γυρίσει όλο τον κόσμο

1η Δεκεμβρίου, 19:00 τοπική ώρα - Τη βλέπουν τελευταία φορά στην οδό Victoria, στο κέντρο του Όκλαντ. Περίπου 15 λεπτά αργότερα, κάμερα ασφαλείας την καταγράφει στο Sky City, ένα συγκρότημα ξενοδοχείων, εστιατορίων, μπαρ και καζίνο.
21:41 – Αργότερα, το βράδυ της 1ης Δεκεμβρίου, η 22χρονη εθεάθη με αρσενική συντροφιά στο ξενοδοχείο Citylife στην οδό Queen.

2 Δεκεμβρίου - Είναι η ημέρα των 22ων γενεθλίων της. Η οικογένειά της χάνει κάθε επαφή μαζί της. Λίγο πριν το μεσημέρι, ένα κόκκινο Corolla ενοικιάζεται από εταιρία στο κέντρο του Όκλαντ.

3 Δεκεμβρίου - Το κόκκινο αυτοκίνητο καταγράφεται να περνά από το δυτικό Όκλαντ, μεταξύ 06:30-09:30.

5 Δεκεμβρίου - Αναφέρεται η εξαφάνιση της Grace στην Αστυνομία και ξεκινά εκστρατεία για τον εντοπισμό της

8 Δεκεμβρίου - Ένας 26χρονος άνδρας, μεταφέρεται για ανάκριση στην αστυνομία. Αργότερα την ίδια ημέρα, η αστυνομία ανακοινώνει πως χειρίζεται την εξαφάνιση ως υπόθεση δολοφονίας. Παράλληλα, απαγγέλλονται κατηγορίες στον 26χρονο άνδρα.

9 Δεκεμβρίου - Η αστυνομία ψάχνει μια περιοχή στα περίχωρα του Όκλαντ. Λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα, βρίσκουν μια σορό που πιστεύεται πως ανήκει στην 22χρονη Grace.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top