Βίασε και σκότωσε κορίτσια ηλικίας 3 έως 7 ετών – Ομολόγησε 20χρονος

Έσπαγε τα πόδια των παιδιών πριν τα βιάσει

Διαμαρτυρία για τους βιασμούς στην Ινδία

Ακόμη κι αν δεν είναι πρωτοφανής είδηση για την Ινδία, ωστόσο εξακολουθεί να είναι συγκλονιστική. Ένας 20χρονος Ινδός ομολόγησε σήμερα ότι βίασε 9 μικρά κορίτσια ηλικίας από 3 έως 7 ετών! Κάποια από αυτά τα σκότωσε. 

Ο δράστης, ο οποίος ήταν άνεργος, διέπραξε τα εγκλήματα κατά την τελευταία διετία, στο Νέο Δελχί και σε άλλες τρεις πόλεις. Εργαζόταν περιστασιακά ως ημερομίσθιος εργάτης. Έβαζε στο στόχαστρο του μικρά κορίτσια που πήγαιναν να πάρουν φαγητό από συσσίτια για τους φτωχούς και για να τα προσελκύσει τους πρόσφερε γλυκά ή χρήματα.

Ο άνδρας συνελήφθη με την κατηγορία βιασμού μίας 3χρονης σε μια παραγκούπολη της πόλης Γκουρουγκράμ στα σύνορα με το Δελχί, στις 11 Νοεμβρίου. Ομολόγησε μετά τη σύλληψή του.

Έσπαγε τα πόδια των παιδιών πριν τα βιάσει

«Συνήθιζε πρώτα να σπάει τα πόδια των θυμάτων προτού τα βιάσει. Στη συνέχεια τα σκότωνε», είπε ο βοηθός επιθεωρητή και αξιωματούχος δημοσίων σχέσεων της αστυνομίας του Γκουρουγκράμ, Σουμπχάς Μπόκεν.

Δικαστήριο διέταξε χθες την προσωρινή του κράτηση για 8 ημέρες, είπε ο Μπόκεν προσθέτοντας ότι ακόμη δεν έχει δικηγόρο.

Η αστυνομία έχει συνδέσει τον 20χρονο με τις υποθέσεις τριών νεκρών παιδιών, σύμφωνα με την κατάθεσή του, αλλά ερευνά και τις υπόλοιπες, είπε ο Μπόκεν.

Σύμφωνα με τα κυβερνητικά στοιχεία, 18.862 υποθέσεις βιασμών ανηλίκων καταγράφηκαν το 2016, δηλαδή περισσότερες από 50 την ημέρα. Συνολικά τη χρονιά αυτή καταγράφηκαν 40.000 υποθέσεις βιασμών, αύξηση από τις 25.000 το 2012. Υπέρμαχοι των ανθρωπίνων δικαιωμάτων καταγγέλλουν ότι χιλιάδες ακόμη υποθέσεις βιασμών δεν καταγγέλλονται κάθε χρόνο.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top