Aεροπλάνο που ερχόταν στην Αθήνα σκότωσε άνθρωπο σε διάδρομο απογείωσης

Το πλήρωμα νόμιζε πως υπήρξε σύγκρουση με ζώο

αεροπλανο μοσχα

Ένα φρικιαστικό περιστατικό συνέβη στον αεροδριάδρομο του Διεθνούς Αεροδρομίου Σερεμέτιεβο στη Μόσχα, λίγο μετά την αναχώρηση της πτήσης του Boeing 737.

To αεροσκάφος εκτελούσε το δρομολόγιο Μόσχα-Αθήνα. Σύμφωνα με το sputniknews.gr, λίγο μετά την απογείωσή του, το πλήρωμα ενημέρωσε τους υπεύθυνους για υποτιθέμενη σύγκρουση με ζώο στον αεροδιάδρομο.

Στο σύστημα δεν υπήρξε ενημέρωση για την πρόκληση βλάβης και έτσι, το αεροσκάφος δεν επέστρεψε στο αεροδρόμιο. 

Ωστόσο οι υπεύθυνοι έλαβαν την απόφαση στο σημείο της σύγκρουσης να μεταβούν οι αρμόδιοι ασφαλείας για να επιθεωρήσουν το σημείο. Εκεί εντόπισαν μέλη ανθρώπινου σώματος.

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

Σύμφωνα με το sputnik, το αεροδρόμιο επιβεβαίωσε την είδηση του θανάτου ενός άνδρα, με εκπρόσωπο να αναφέρει ότι στη διάρκεια της επιθεώρησης βρέθηκαν «ένα ανθρώπινο σώμα, τα ρούχα και τα υπόλοιπα προσωπικά αντικείμενα ενός άνδρα».

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό, ο άνδρας ταυτοποιήθηκε. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πηγή, πρόκειται για πολίτη της Αρμενίας, ο οποίος μετακινούνταν από τη Μαδρίτη στη χώρα του με μετεπιβίβαση στη Μόσχα. 

Πληροφορίες του sputnik, αναφέρουν ότι σε ένα δρομολόγιο από την Ισπανία προς τη Μόσχα, ένας άνδρας προκάλεσε φασαρία μέσα στο αεροσκάφος. «Ο άνδρας συμπεριφέρθηκε απρεπώς στη διάρκεια της πτήσης. Το πλήρωμα αναγκάστηκε να καλέσει την ασφάλεια. Αφ'ότου έφυγε από το αεροπλάνο στη Μόσχα, η τύχη του ήταν άγνωστη, δεν πέρασε τα ρωσικά σύνορα», ανέφερε η πηγή. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top