Αλβανός πρώην Πρωθυπουργός:«Να καταργηθεί το "ΌΧΙ" στη Β. Ήπειρo»

Ντοκιμαντέρ παρουσιάζει τον Κατσίφα ως «τρελό»

Με κυβερνητική εντολή τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης επιχειρούν σε καθημερινή βάση να αποδομήσουν την προσωπικότητα του Κωνσταντίνου Κατσίφα. Την ίδια ώρα οι δικηγόροι του εξακολουθούν να βρίσκονται στο σκοτάδι για βασικές πτυχές της  έρευνας. 

Προκλητικός εμφανίστηκε ο πρώην Πρωθυπουργός της Αμβανίας, Σάλι Μπερίσα: «Πρέπει να καταργηθεί το Όχι, το Όχι δεν πρέπει να εορταστεί ξανά, γιορτάστηκε και είδαμε ποιοι είναι οι στόχοι, είναι ξέσπασμα σοβινισμού των βορειοηπειρωτών».

Μετά τον Έντι Ράμα, τον Αλβανό Πρόεδρο Ιλιρ Μέτα και ο πρώην πρωθυπουργός της Αλβανίας μπήκε στον διαγωνισμό  προσβλητικών δηλώσεων για τον δολοφονημένο ομογενή. Άμεση ήταν η αντίδραση της οικογένειας του Κωνσταντίνου. 

«Κρατάνε το θέμα έτσι για κάποιο λόγο, για να υπάρχει μια ένταση. Δεν υπήρχε κανένας φανατισμός και δεν υπάρχει φανατισμός, εμείς θέλουμε να καταλάβουν ότι ο Κωνσταντίνος είχε όνειρο να υπάρχει σεβασμός στη μειονότητα, πράγμα που δε γίνεται από τις αλβανικές αρχές, δεν ξέρω γιατί», λέει ο γαμπρός του Κωνσταντίνου στο Star. 

Αλβανικό ντοκιμαντέρ: «Τρελός ο Κατσίφας»

Αλβανοί δημοσιογράφοι τραβούν και άλλο το σχοινί. Στο κανάλι  abc έφτιαξαν ακόμα και  ντοκυμαντέρ για τον Κωνσταντίνο. Δεν σεβάστηκαν τη μνήμη του αλλά ούτε και την έρευνα που είναι σε εξέλιξη. Χωρίς ίχνος ντροπής τον αποκαλούν τρελό και καταλήγουν στο αυθαίρετο συμπέρασμα ότι αυτοκτόνησε.

«Οι Έλληνες δε θέλουν να πειστούν ότι ο Κωνσταντίνος Κατσίφας αυτοκτόνησε. Αυτοί τον θέλουν δολοφονημένο για να τον κηρύξουν ήρωα και να κρατήσουν ζωντανό το ψέμα τους ενάντια στους Αλβανούς», αναφέρει το ντοκιμαντέρ.  

 «Ανόητοι όσοι δηλώνουν ότι αυτοκτόνησε»

Ο δικηγόρος της οικογένειας Κατσίφα επισημαίνει : «Όλα αυτά που λέγονται και γράφονται, δεν ξέρω, πιστεύω ότι ανόητοι υπάρχουν παντού. Τη στιγμή που δεν έχω εγώ ενημέρωση, θέλω να πιστεύω ότι δεν έχουν ενημέρωση οι δημοσιογράφοι, οι Αλβανοί δημοσιογράφοι». 

Ο εισαγγελέας Τιράνων κάλεσε για κατάθεση την πρώην σύζυγο του Κατσίφα 

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Star, ο εισαγγελέας Τιράνων κάλεσε  για δεύτερη φορά για κατάθεση  την πρώην σύζυγο του Κωνσταντίνου Κατσίφα. Οι δικηγόροι της οικογένειας αγνοούν ποια είναι τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων. Αγνουούν και το πόρισμα των ιατροδικαστών. Προς το παρόν στήνονται  προκλητικές εκπομπές στα αλβανικά κανάλια. 

Ο γαμπρός του, ξεσπά με οργή: Φαίνεται ότι ο Κωνσταντίνος τους πείραξε πολύ με αυτή την πράξη που έκανε. Τους ενόχλησε τους φίλους μας τους Αλβανούς». 

Η οικογένεια δεν αποκλείει πάντως το ενδεχόμενο να μηνύσει Αλβανούς δημοσιογράφους αν συνεχίσουν τον πόλεμο λάσπης κατά του Κωνσταντίνου.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top