Κολοράντο: Ισόβια στον 33χρονο που στραγγάλισε την έγκυο γυναίκα του

Αφαίρεσε τη ζωή και από τις δύο κόρες του

Ένας άντρας που σκότωσε την έγκυο γυναίκα του και τα δυο κοριτσάκια του για χάρη της ερωμένης του καταδικάστηκε σε τρις ισόβια. Συγκλονιστικό είναι το "κατηγορώ" του τραγικού πατέρα και παππού προς τον δράστη.   

«Σε εμπιστεύτηκα να τους φροντίζεις, όχι να τους σκοτώσεις και σε εμπιστεύονταν κι εκείνοι, το άκαρδο τέρας και μετά τους πέταξες σαν σκουπίδια...», είπε ο πατέρας των θυμάτων Φρανκ Ρτζούκε.

Ψυχρός κι απόμακρος ο Κρίστοφερ Γουότς, 33 ετών, περιμένει στο δικαστήριο να ακούσει την ποινή του. Είναι ο άντρας που στραγγάλισε την έγκυο γυναίκα του και τα δυο χαριτωμένα και αθώα κοριτσάκια του.

Ο Γουότς παραδέχθηκε τα αποτρόπαια εγκλήματά του, όχι επειδή μετάνιωσε, αλλά για να γλιτώσει τη θανατική ποινή.

«Είναι ίσως το πιο απάνθρωπο και σατανικό έγκλημα που έχω δικάσει ανάμεσα σε χιλιάδες υποθέσεις», τόνισε ο Δικαστής Μαρσέλο Κόπκοου. 

Ο Γουότς διέπραξε το αποτρόπαιο έγκλημά του για χάρη της όμορφης μελαχρινής ερωμένης του. Εκείνη με συνεντεύξεις της λέει ότι δεν είχε ιδέα.

Η Νικόλ λέει πως ο Κρίστοφερ δεν έδειξε ποτέ να βρίσκεται ακόμη σε σχέση. Ποτέ δεν φορούσε τη βέρα του και της έλεγε ότι βρίσκεται στα τελευταία στάδια ενός διαζυγίου. 

Ο δράστης είχε μάλιστα το θράσος να εμφανιστεί στην τηλεόραση, όταν ακόμη η αστυνομία αναζητούσε την οικογένειά του.

«Τους θέλω πίσω. Απλώς θέλω να γυρίσουν πίσω», είπε ο συζυγοκτόνος.

Τα τρις ισόβια μοιάζουν χάδι. Στους συγγενείς των θυμάτων του αλλά και σε κάθε φυσιολογικό άνθρωπο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top