Ζευγάρι έστησε κομπίνα μαζί με άστεγο για να μαζέψουν χρήματα!

Έβγαλαν άνω από 350. 000 ευρώ

Παγκόσμιο σοκ από την αποκάλυψη της κομπίνας που έστησε ένα ζευγάρι μαζί με έναν άστεγο. 

Εκμεταλλεύτηκαν την ευαισθησία του κοινού για να μαζέψουν χρήματα, αλλά όλα αποδείχτηκαν ψέμα...

Συγκίνησαν τον πλανήτη και εκμεταλλεύτηκαν ωμά όσους έσπευσαν να βοηθήσουν.. Μια καλοστημένη κομπίνα προσαρμοσμένη χωρίς αναστολές στον κόσμο των social media και των fake news. 

Πρωταγωνιστές: ένα ανάλγητο ζευγάρι κι ένας άστεγος. Σκαρφίστηκαν μια δακρύβρεχτη ιστορία για να φάνε χρήματα από αφελείς ευσυγκίνητους.

Όλα ξεκίνησαν ένα χρόνο πριν: Ο Τζόνι Μπόμπιτ -άστεγος και πρώην πεζοναύτης- έγινε ήρωας. Έδωσε τα τελευταία 20 δολάριά του στην 27χρονη -και άφραγκη- Κέητ ΜακΛιούρ, που είχε μείνει από βενζίνη σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας... Της κουβάλησε ο ίδιος τα μπιτόνια.. Για να του ανταποδώσει την ανθρωπιά, οργάνωσε με τον σύντροφό της, διαδικυακό έρανο που έγινε viral.

Κομπίνα για να μαζέψουν χρήματα δωρητών 

Όργωσαν μαζί τις τηλεοπτικές εκπομπές. Τα ευρώ έρρεαν: 350.000 ευρώ! Το χρήμα έφερε απληστία και διχόνοια: Ο 'Σαμαρείτης' τους μήνυσε. Δεν του έδωσαν ποτέ το ποσό.. Είπαν ότι ήθελαν πρώτα να απεξαρτηθεί, παράλληλα έκαναν μεγάλη ζωή.

Η υπόθεση 'βρωμούσε'.  Η πλεκτάνη ξεσκεπάστηκε. Η όλη ιστορία ήταν στημένη και από τους τρεις. Συνελήφθησαν. Η δικαιοσύνη θα μιλήσει και τα χρήματα θα επιστραφούν στους εύπιστους δωρητές.

 

 Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top