Ακραίοι Αλβανοί πυροβολούν και καίνε τη γαλανόλευκη

Οργή για το βίντεο ντοκουμέντο

Ένα βίντεο ντοκουμέντο το οποίο αναρτήθηκε από Αλβανούς εθνικιστές λίγες μέρες μετά από την κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα προκαλεί οργή. 

Στο βίντεο φαίνονται έξι Αλβανοί εθνικιστές ντυμένοι στα χακί και με καλυμμένα τα πρόσωπά τους να πυροβολούν την ελληνική σημαία. Την κάνουν κομμάτια και πανηγυρίζουν…

Ο αρχηγός της απαράδεκτης αυτής προβοκάτσιας παίρνει έναν αναπτήρα και βάζει φωτιά στη γαλανόλευκη απειλώντας τους Έλληνες ...

«Ετσι θα σας κάψουμε όλους σας….»

Η ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΥΡΗ ΑΠΕΙΛΗ ΟΞΥΝΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ 

Το βίντεο αυτό πρωτοαναρτήθηκε στις 20 Αυγούστου του 2012 .Όμως λίγο μετά την κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα, το βίντεο άρχισε πάλι να κάνει το γύρο των εθνικιστικών ιστοσελίδων με την ακραία ομάδα  "Ενωμένοι Αλβανοί" να το αναδημοσιεύει με το εξής σχόλιο : Eλεύθερη Τσαμουριά  - Η Τσαμουρια είναι Αλβανία

Ο ένας μετά τον άλλον οι Αλβανοί εξτρεμιστές οξύνουν τις προκλήσεις τους. Έφτιαξαν μέχρι και καινούργιο προπαγανδιστικό τραγούδι το οποίο  κυκλοφόρησε την ίδια μέρα με την κηδεία του 35χρονου Βορειοηπειρώτη.

Στον επικίνδυνο αυτό «χορό» μπήκε και ο γνωστός  Βορειοηπειρώτης ηθοποιός Λαέρτης Βασιλείου ο οποίος είχε κάνει καριέρα στη χώρα μας. Ήταν μάλιστα  και ο σκηνοθέτης της θεατρικής παράστασης που είχε σηκώσει θύελλα αντιδράσεων στο Χυτήριο , "CORPUS CHRISTI ".

«Μπράβο στους RENEA που έδρασαν άμεσα γιατί αλλιώς θα είχαμε θύματα», σημείωσε.

Το κλίμα αυτό το οποίο μυρίζει μπαρούτι  συντηρούν και δημοσιογράφοι της γειτονικής χώρας οι οποίοι αποκαλούν  Χρυσαυγίτες και εθνικιστές, όλους όσοι παρευρέθηκαν στην κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα .

ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΚΑΤΣΙΦΑ 

Το θέμα σχεδιάζει να φέρει στην ευρωβουλή και η  Ελένη Θεοχάρους. Την ίδια ώρα  όμως  η διάσκεψη των προέδρων της Βουλής κατέληξε ότι κακώς τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον Κωνσταντίνο με πρωτοβουλία του Νικήτα Κακλαμάνη. Με την απόφαση αυτή πάντως διαφώνησε η Ν.Δ και η Χρυσή Αυγή.
 

Δείτε όλο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR CHANNEL εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top