Ελληνοκύπρια βρέθηκε άγρια δολοφονημένη στη Λευκωσία

Συνελήφθη ένας Γεωργιανός

Αστυνομία Κύπρου

Δολοφονημένη, με μια βαθιά χαρακιά στο λαιμό βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο της σε χωριό κοντά στη Λευκωσία μια 56χρονη γυναίκα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για Ελληνοκύπρια. Για τη δολοφονία συνελήφθη 40χρονος Γεωργιανός στη κατοχή του οποίου βρέθηκαν 1500 ευρώ, τα οποία είχαν κηλίδες αίματος.
 

Ο Γεωργιανός δεν ήταν σε θέση να δικαιολογήσει τη κατοχή των χρημάτων και συνελήφθη για παράνομη κατοχή περιουσίας. Αυτή τη στιγμή ανακρίνεται καθώς υπάρχουν στοιχεία που τον συνδέουν με την δολοφονία της γυναίκας η οποία εργαζόταν σε υποκατάστημα τράπεζας και μετέφερε μαζί της χρήματα. 
 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 40χρονος την παρακολουθούσε και κάποια στιγμή, άγνωστο πως, την έπεισε να ακινητοποιήσει το αυτοκίνητο. Ίσως η γυναίκα να αντιστάθηκε και να μην του έδωσε τα χρήματα που μετέφερε και αυτό οδήγησε στη δολοφονία της.

Τη σορό την εξετάζουν ιατροδικαστές καθώς φέρει και άλλα τραύματα που ενδεχομένως προήλθαν από πάλη. Από τους ιατροδικαστές θα εξεταστεί και ο Γεωργιανός ο οποίος επίσης διαμένει σε χωριό της περιοχής.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top