Έσπασε τη σπονδυλική της στήλη για να γλιτώσει τον βιασμό

Σήμερα, η Χάνα θα τρέξει σε μαραθώνιο

Μία καθηγήτρια αγγλικών από τις Ηνωμένες Πολιτείες έπεσε σε γκρεμό και έσπασε τη σπονδυλική της στήλη προσπαθώντας να ξεφύγει από το βιαστή της. Σήμερα μετά από πολύ κόπο και προσπάθεια είναι έτοιμη να τρέξει στο μαραθώνιο της Νέας Υόρκης. 

Το ταξίδι της κόλασης. Ήταν τον Σεπτέμβριο του 2016 όταν η ενθουσιασμένη  Χάνα Γκάβιος ανακάλυπτε τα άγρια τοπία της Ταϊλάνδης. Η νεαρή τουρίστρια όμως χάθηκε .

Σύμφωνα με τις αρχές, χάθηκε και ζήτησε οδηγίες από έναν ντόπιο. Ο άνδρας προσφέρθηκε να τη βοηθήσει. 

Ο άνδρας προσφέρθηκε να της δείξει το δρόμο. Περπατούσαν αρκετή ώρα μέσα στο απόλυτο σκοτάδι. Η καθηγήτρια αγγλικών ένιωσε πώς κάτι δεν πήγαινε καλά όταν γύρω της έβλεπε μόνο ζούγκλα. 

Προσπάθησε να την κακοποιήσει σεξουαλικά. Οπότε εκείνη τον δάγκωσε για να ξεφύγει. Φοβούμενη για τη ζωή της η Χάνα το έβαλε στα πόδια μέσα στο σκοτάδι. Πριν το καταλάβει έπεσε στο γκρεμό χωρίς να ξέρει αν θα ζήσει ή όχι. 

Για να γλιτώσει από τον λυσσασμένο επίδοξο  βιαστή της έκανε το βήμα και πήδηξε από γκρεμό 30 μέτρων. Ενώ ζητούσε βοήθεια, ο κτηνώδης Ταϊλανδός  δεν πτοήθηκε από την πτώση της κοπέλας ούτε από τα φρικτά της τραύματα. Τη βρήκε και τη βίασε.

Ο δράστης καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια φυλάκιση.  Η Χάνα είχε σπάσει τη σπονδυλική της στήλη. Κινδύνευε να μην περπατήσει ξανά.

Τελικά τα κατάφερε και στάθηκε ξανά στα δύο της πόδια με πατερίτσες  και ειδικά στηρίγματα. Δύο χρόνια μετά, προπονείται  έξι ώρες και 25 χιλιόμετρα την ημέρα για τον πρώτο της μαραθώνιο στην Νέα Υόρκη.

«Θα είμαι ένας λειτουργικός άνθρωπος- δεν θέλω να νιώθω ότι έμεινα πίσω», λέει. 

Πρόσφατα άρχισε τα μαθήματα της τεχνικής αυτοάμυνας.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top