Αδελφή ποδηλάτη: Με βίαζε όταν ήμασταν παιδιά-Του άξιζε να πεθάνει σαν ζώο

Ο Mark Sutton πυροβολήθηκε στις Άλπεις όταν κυνηγός τον πέρασε για θήραμα

Ο 34χρονος Βρετανός ποδηλάτης Mark Sutton

Ο 34χρονος Βρετανός ποδηλάτης, Mark Sutton, σκοτώθηκε από πυροβολισμό 22χρονου κυνηγού, ο οποίος τον μπέρδεψε για θήραμα. Ο ποδηλάτης αναρριχούταν με το ποδήλατο του στις Άλπεις, όταν έχασε τη ζωή του από ένα λάθος. 

Ο 34χρονος Βρετανός ποδηλάτης Mark Sutton

Ο 34χρονος Βρετανός ποδηλάτης Mark Sutton

Δύο μέρες μετά τον θάνατο του, η αδελφή του ανακουφισμένη πια, δηλώνει ότι ο ποδηλάτης ήταν ένα τέρας, καθώς την έχει βιάσει πάνω από 100 φορές όταν και οι δύο ήταν παιδιά, καθώς και ότι του άξιζε να πεθάνει σαν ζώο. 

«Όταν άκουσα ότι σκοτώθηκε, ένιωσα απόλυτη ανακούφιση, ήταν ένα τεράστιο βάρος για μένα. Ήμουν απλώς ανακουφισμένη γιατί δε θα μπορούσε να μας βλάψει ξανά» λέει η 32χρονη Katie.

Η 32χρονη Κatie με την κόρη της και τη μαμά της, Katrina

Η 32χρονη Κatie με την κόρη της και τη μαμά της, Katrina

«Ασελγούσε εις βάρος μου όταν η μαμά ήταν κάτω. Με απειλούσε ότι αν το έλεγα σε κανέναν ότι θα με σκότωνε, ότι όλοι θα με μισούσαν και κανείς δε θα με πίστευε. Ήξερα ότι ήταν λάθος, ήξερα ότι δεν έπρεπε να το κάνει. Δεν ήξερα ότι ήταν βιασμός, αλλά ήξερα ότι δεν ήταν φυσιολογική συμπεριφορά μεταξύ αδερφού και αδελφής» περιγράφει η Katie και συνεχίζει:

«Νομίζω ότι μου επιτέθηκε περίπου 100 φορές. Το έκανε ξανά και ξανά. Μου έλεγε ότι θα με χώριζε από τη μαμά. Έμεινα σιωπηλή για τόσα χρόνια».

O Mark Sutton με την επί 9 χρόνια σύντροφό του 

O Mark Sutton με την επί 9 χρόνια σύντροφό του 

Εξίσου ανακουφισμένη είναι και η 56χρονη μητέρα τους για τον θάνατο του γιου της, τον οποίο αποκαλεί «τέρας».

Στην αντίπερα όχθη, ο πατέρας και η σύντροφος του ποδηλάτη. Υποστηρίζουν ότι οι ισχυρισμοί της Κatie είναι ψέματα. Από τη μια ο πατέρας υποστηρίζει ότι ο γιος του δε θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο, και από την άλλη η επί 9 χρόνια σύντροφος του νεκρού ποδηλάτη λέει πως «ο Μark δεν ήταν τέτοιος άνθρωπος».

Ο 34χρονος Βρετανός ποδηλάτης Mark Sutton

Ο Βρετανός ποδηλάτης Mark Sutton ζούσε εδώ και χρόνια στη Γαλλία

Η αδελφή του Mark πάντως, απαντά στον πατέρα της (από τον οποίο είχε χωρίσει η μητέρα της): «Δεν ήσουν πατέρας για μένα. Δεν ήσουν εκεί να με προστατεύσεις από τον Mark. Σταμάτησα να χρησιμοποιώ το όνομα σου από τα 16 μου χρόνια».

Στη σύντροφο του Μark απαντά: «Είναι σκληρό αλλά αυτή είναι η αλήθεια και πρέπει να τη δεχτείς. Δεν τον ξέρεις τόσο καλά, δεν τον ξέρεις όπως ήταν παιδί».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top