Πανικός σε τράπεζα: Πύθωνας έπεσε από το ταβάνι προκαλώντας τρόμο

Δείτε στο video τις απίστευτες εικόνες

Τον απόλυτο τρόμο έζησε το προσωπικό τράπεζας σε πόλη της νότιας Κίνας την περασμένη Παρασκευή, όταν ένας πύθωνας έπεσε ξαφνικά από το ταβάνι και «προσγειώθηκε» στο πάτωμα.

Όπως θα δείτε και στις εικόνες που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας, ο πύθωνας που είχε μήκος 1,5 μέτρο, έκανε… απροσδόκητη εμφάνιση μέσα στην τράπεζα, λίγο πριν τις 08:15 το πρωί.

Την ώρα εκείνη οι υπάλληλοι της τράπεζας ήταν μαζεμένοι όλοι μαζί για meeting.

Τρομοκρατημένοι από το ερπετό, έκαναν στην άκρη, αφήνοντάς του χώρο να συρθεί στο δωμάτιο και στη συνέχεια να «φωλιάσει» πίσω από μια πολυθρόνα, εμφανώς «αδιάφορο» για το meeting και οποιαδήποτε… τραπεζική συναλλαγή.

Αφού είδαν και απόειδαν, οι υπάλληλοι κάλεσαν τους υπαλλήλους της τοπικής προστασίας δασών αλλά και ειδικούς από την προστασία της άγριας φύσης, οι οποίοι με ειδικά εργαλεία απομάκρυναν τον πύθωνα από το εσωτερικό της τράπεζας.

Ευτυχώς, από τη διαδικασία ούτε οι άνθρωποι ούτε το ερπετό υπέστησαν κάποιον τραυματισμό και λίγο μετά την απομάκρυνση του πύθωνα, η τράπεζα επέστρεψε στην κανονική της λειτουργία.

Σύμφωνα με ειδικούς της προστασίας των ζώων, είναι πολύ πιθανό ο πύθωνας να ζούσε σε κάποιο διπλανό σπίτι ως «κατοικίδιο» και να εισέβαλε στην τράπεζα σε αναζήτηση τροφής.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο υποκατάστημα τράπεζας δέχεται επίσκεψη από φίδι. Παρόμοιο περιστατικό είχε συμβεί και τον περασμένο χρόνο.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top