Σκότωσε στο ξύλο και κρέμασε από τη ζώνη την κόρη της συντρόφου του

Μαρτυρικός ο θάνατος του παιδιού

Το κοριτσάκι

Ένα 4χρονο κοριτσάκι ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου στο σπίτι του στο Τέξας από τον σύντροφο της μητέρας της, ο οποίος μετά το κρέμασε με ζώνες μέσα στην ντουλάπα και το άφησε να πεθάνει. 

Η μικρή Leiliana Wright πέθανε από σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και το στομάχι τον Μάρτιο του 2016. 

Ο φίλος της μητέρας της, Charles Wayne Phifer δικάζεται τώρα για το θάνατο του παιδιού, καθώς κατηγορείται ότι το χτύπησε με ένα καλάμι ψαρέματος από μπαμπού πριν το κρεμάσει στην ντουλάπα με ζώνες. 

(Ο πρώην σύντροφος της μητέρας του παιδιού)

Αν καταδικαστεί αντιμετωπίζει ποινή ισόβιας κάθειρξης, χωρίς αναστολή. Στο εδώλιο του κατηγορούμενου κάθεται και η μητέρα του κοριτσιού, η οποία αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης 50 ετών. 

Ο δικαστής συγκλονίστηκε από τις φωτογραφίες που υπάρχουν στη δικογραφία και αποκαλύπτουν το μέγεθος της κακοποίησης που υπέστη το παιδί. Μάλιστα σύμφωνα με έναν αστυνομικό αυτή είναι η χειρότερη υπόθεση κακοποίησης που κλήθηκε να αντιμετωπίσει ποτέ. 

(Η μητέρα του παιδιού)

Στις φωτογραφίες απεικονίζεται η μικρή με μελανιές στο πρόσωπο, με μαυρισμένο και πρησμένο το μάτι της και μελανιές στο σαγόνι της. Σε κάποιες από αυτές μάλιστα, το παιδί δεν μπορεί καν να ανοίξει το μάτι της από τα τραύματα. 

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή οι αστυνομικοί και οι νοσοκόμοι που αντίκρυσαν το άψυχο κορμάκι της Leiliana κατέρρευσαν και ξέσπασαν σε κλάματα. 

Μία μέρα μάλιστα πριν ξεκινήσει η δίκη, η μητέρα του παιδιού κατέθεσε εναντίον του πρώην συντρόφου της. 

Η γυναίκα τον κατηγορεί ότι έδεσε το κορίτσι μέσα στην ντουλάπα έτσι ώστε να μην μπορεί να κάτσει. Φέρεται να τη σήκωσε από τον λαιμό και να την πέταξε μέσα στην ντουλάπα με τέτοια δύναμη που έσπασε σε ένα σημείο. Κι όλα αυτά γιατί το παιδί αρνήθηκε να φάει το φαγητό του, καθώς ήταν αδιάθετο και πριν λίγες μέρες είχε κάνει εμετό. 

(Η μικρή Leiliana που είχε μαρτυρικό θάνατο)

Η μητέρα της 4χρονης υποστηρίζει ότι η κόρη της είχε τα χέρια της δεμένα πισθάγκωνα με καλώδιο και ότι κάτι ήταν δεμένο γύρω από τη μέση της όταν ο πρώην φίλος της την κρέμασε μέσα στη σκοτεινή ντουλάπα, όπου πέθανε. 

Η ίδια είπε ότι άφησε τη μικρή να την προσέχει ο Phifer γιατί χρειαζόταν ένα διάλειμμα. Πήγε για φαγητό με τη μητέρα της, αφήνοντας το παιδί σπίτι και όταν επέστρεψε έκανε χρήση ηρωίνης με τον φίλο της. 

Μετά από αρκετή ώρα αναρωτήθηκε πού είναι το παιδί, με τον Phifer να της λέει ότι είναι μέσα στη ντουλάπα, από την ώρα που… «έπεσε στο μπάνιο».

Και η μητέρα έχει ιστορικό κακοποίησης του παιδιού και στο παρελθόν είχε παραδεχθεί στις αρχές ότι είχε κλωτσήσει και είχε χαστουκίσει τη μικρή ως μέσω πειθαρχίας. Παρ’ όλ’ αυτά, όταν ρωτήθηκε γι’ αυτό από το δικαστήριο, ισχυρίστηκε ότι δε θυμάται να έχει πει κάτι τέτοιο στην αστυνομία. 

Αυτή που ανησύχησε για την κατάσταση που βίωνε το παιδί ήταν η γιαγιά του, η οποία κι έστειλε στην Πρόνοια φωτογραφία του με μαυρισμένο μάτι. 

Κοινωνική λειτουργός επισκέφθηκε το σπίτι τον Φεβρουάριο του 2016 όμως έκρινε ότι η Leiliana μπορεί να συνεχίσει να μένει με τη μητέρα και τον φίλο της. 

Μετά τον θάνατό της, η λειτουργός και ο προϊστάμενος της υπηρεσίας απολύθηκαν.

Ανατριχιαστική ήταν η περιγραφή της γιαγιάς για τη συμπεριφορά του παιδιού. Όπως είπε ήταν ήσυχη και ντροπαλή, δεν ζητούσε ποτέ τίποτα, παρά μόνο κοιτούσε αυτό που ήθελε, φοβόταν τους θορύβους και δεν έβγαινε από το δωμάτιο μέχρι να της πουν. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top