Καλλιθέα: Μυστηριώδης εξαφάνιση 11χρονης- Γύρισε με ταξί την επόμενη μέρα

Τι είπε το κορίτσι στους αστυνομικούς

Ένα κορίτσι εξαφανίστηκε από την Καλλιθέα, το πρωί της Κυριακής. Με καθυστέρηση εκδόθηκε “amber alert”, όπως επεσήμανε ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Αν και είναι ευχάριστο το γεγονός ότι το κορίτσι επέστρεψε στο σπίτι του την επόμενη μέρα, ωστόσο μυστηριώδεις παραμένουν οι συνθήκες της εξαφάνισής του. 

Εξαφάνιση Νικόλα: Η μαρτυρία πρώην μέλους παραθρησκευτικής οργάνωσης

Όπως περιέγραψε ο κ.Γιαννόπουλος, υπήρχε μια μαρτυρία από έναν πιτσιρικά της περιοχής ότι είχε δει την 11χρονη μαζί με κάποιον ενήλικο άνδρα. Τα σκυλιά του «Χαμόγελου» εντόπισαν τη μυρωδιά του κοριτσιού σε κάποια σημεία. Την επόμενη μέρα, η 11χρονη γύρισε στην πολυκατοικία όπου διαμένει, με ταξί!

Τι είπε η 11χρονη στους αστυνομικούς

Το κορίτσι είπε στους αστυνομικούς ότι την πήρε ένα ταξί, την εγκλώβισαν σε κάποιο χώρο, αλλά δεν της έκαναν κακό. Μετά ένα ταξί την επέστρεψε στο σπίτι. Το παιδί νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Παίδων». Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα γι’ αυτή την περίεργη υπόθεση. 

Στο σκοτάδι οι έρευνες για την 7χρονη Βαλεντίν

Εξαφάνιση επτάχρονης: Μέσα στο σπίτι όπου έμενε η μικρή Βαλεντίν

Εν τω μεταξύ, αγνοούμενη παραμένει η 7χρονη Βαλεντίν από το Κονγκό που χάθηκε τις παραμονές των Χριστουγέννων. Οι έρευνες παραμένουν στο απόλυτο σκοτάδι. Ο κ.Γιαννόπουλος σημείωσε ότι χρειάζεται μεγάλη προσοχή, γιατί οι διακινητές παραμονεύουν και εκμεταλλεύονται την κατάσταση των προσφύγων και μεταναστών. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top