Μυστήριο στη Δανία: Μετά τον Νικόλα εξαφανίστηκε κι άλλος νεαρός

Στην αστυνομία το CD με τα δεδομένα του κινητού του 20χρονου

Ο δικηγόρος της οικογένεια του Νικόλα που τα ίχνη του έχουν χαθεί εδώ και 60 ημέρες, είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» τις τελευταίες εξελίξεις της υπόθεσης.

Πατέρας Νικόλα: «Όπου και να είσαι, να μας ενημερώσεις ότι είσαι καλά»

Τώρα πια στα χέρια των αστυνομικών βρίσκεται το CD με το αρχείο από το κινητό τηλέφωνο του 20χρονου αεροσυνοδού, στο οποίο είναι καταγεγραμμένο το μητρώο των κλήσεων και των μηνυμάτων του.

Εξαφάνιση Νικόλα: Ποιος μίλησε μαζί του πριν χαθούν τα ίχνη του;

Φαίνεται ότι υπάρχει μεγάλη χρήση των δεδομένων από το κινητό τηλέφωνο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της 27ης Νοεμβρίου.

Η οικογένεια έχει υποβάλει αίτημα για άρση του τραπεζικού απορρήτου, ενώ ζητούν και πρόσβαση στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του Νίκου, ώστε να μάθουν κάθε λεπτομέρεια που σχετίζεται με τη μυστηριώδη εξαφάνισή του.

Θρίλερ με την εξαφάνιση του Νικόλα: Η περίεργη αλλαγή στην εμφάνισή του

Ο ιδιωτικός ερευνητής κ. Τσούκαλης βρίσκεται στη Δανία, στην περιοχή όπου χάθηκαν τα ίχνη του 20χρονου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, έχει εξαφανιστεί κι ένας 25χρονος στην ίδια περιοχή. Πρόκειται για έναν Λιθουανό, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν τον πριν λίγες ημέρες. Αυτό που απασχολεί τις διωκτικές αρχές είναι αν συνδέονται οι ιστορίες των δύο νεαρών αγοριών. 

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο Νικόλας, ο οποίος εργαζόταν ως αεροσυνοδός, τον περασμένο Νοέμβριο είπε στους γονείς του ότι θα πάει για δουλειά στο Μιλάνο. Όμως το τελευταίο στίγμα του εντοπίζεται στη Δανία, στο λιμάνι της πόλης Άλμποργκ. Μάλιστα από τη στιγμή που βρέθηκε στη Δανία, έκλεισε το κινητό του τηλέφωνο και είναι αδύνατη η οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί του. 

Εξαφάνιση Νικόλα: Σε πόλη της Δανίας το τελευταίο στίγμα

Αυτό που φοβούνται οι γονείς του 20χρονου, αλλά και οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει τις έρευνες για τον εντοπισμό του, είναι ότι κρατείται κάπου παρά τη θέλησή του και δεν μπορεί να επικοινωνήσει μαζί τους. 

Εξαφάνιση 20χρονου: Σε κοινόβιο στη Δανία στρέφονται οι έρευνες

Όπως είπε άλλωστε ο ιδιωτικός ερευνητής, Γ. Τσούκαλης, η Δανία θεωρείται ο παράδεισος των παραθρησκευτικών οργανώσεων και των κοινοβίων. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top