Βίντεο ντοκουμέντο «πρόδωσε» τους εκτελεστές της Βάρης

Πόλεμος μαφιόζων στο Μαυροβούνιο

Τους δολοφόνους των δύο αλλοδαπών στην ταβέρνα της Βάρης, φαίνεται ότι έβγαλαν στον «αέρα» τα μέλη της εγκληματικής ομάδας, στην οποία ανήκαν τα θύματα.

Βάρη: Ψάχνουν το όχημα των εκτελεστών σε υλικό από κάμερες ασφαλείας

Ανέβασαν στο διαδίκτυο βίντεο ντοκουμέντο από μια παρόμοια μαφιόζικη εκτέλεση στο Μαυροβούνιο, που όπως ισχυρίζονται, διέπραξαν οι ίδιοι εκτελεστές. Με καπέλα τζόκεϋ, μαύρα μπουφάν και αυτόματα όπλα, οι αδίστακτοι εκτελεστές πλησίασαν το τραπέζι που κάθονταν τα μέλη της αντίπαλης φατρίας και άνοιξαν πυρ. Άδειασαν τα όπλα πάνω στα θύματα και έφυγαν με υποδειγματική ψυχραιμία.

Αυτοί οι ψυχροί εκτελεστές, σύμφωνα με τον άνθρωπο από τη Σερβία που ανέβασε το βίντεο στο διαδίκτυο, είναι οι ίδιοι δράστες που δολοφόνησαν και τους δύο Μαυροβούνιους, στη Βάρη. 

Το βίντεο από τη μαφιόζικη εκτέλεση φέρεται να το ανέβασε στο διαδίκτυο η οργάνωση «Σκάλιαρι», με τίτλο, «αυτοί είναι οι εκτελεστές της Καβάτσκι», της αντίπαλης δηλαδή εγκληματικής ομάδας από το Μαυροβούνιο,  που σκότωσαν τους δύο στην Αθήνα.

Βάρη: Αυτοί είναι οι δύο άνδρες που εκτελέστηκαν μπροστά στα παιδιά τους

«Καβάτσκι»: Το βίντεο είναι ψεύτικο

Η αντίδραση των μελών της «Καβάτσκι» ήταν άμεση. Υποστήριξαν ότι αυτό το βίντεο είναι ψεύτικο, απλά και μόνο γιατί δείχνει μια άλλη δολοφονία, κάπου στο Μαυροβούνιο, και όχι την πρόσφατη εκτέλεση στη Βάρη. Αποφεύγουν να διαψεύδουν ωστόσο την ουσία της δημόσιας καταγγελίας, ότι πρόκειται δηλαδή για την ίδια ομάδα πληρωμένων δολοφόνων.

Η  περιγραφή του αυτόπτη μάρτυρα για τους τέσσερις εκτελεστές στη Βάρη, ταιριάζει απόλυτα με αυτή των δολοφόνων στο επίμαχο βίντεο. 

Όλες αυτές οι δολοφονίες είναι η κορύφωση ενός ανελέητου πολέμου μεταξύ δύο εγκληματικών οργανώσεων που διακινούν ναρκωτικά στο Μαυροβούνιο, της Σκάλιαρι και της Καβάτσκι.  

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top