Κουκάκι: Αναβλήθηκε επ’ αόριστον η δίκη για τους καταληψίες

Μόνο στο Star – Όλο το απρόβλεπτο παρασκήνιο

Νέα αναβολή στη δίκη των συλληφθέντων για τις καταλήψεις στο Κουκάκι προκάλεσε τη δυσαρέσκεια των αστυνομικών που τραυματίστηκαν από τη δολοφονική επίθεση αντιεξουσιαστών κατά τη διάρκεια της επιχείρησης. 

Ένωση Δικαστών: Εξωφρενικό να ζητούν πειθαρχικό έλεγχο εισαγγελέα

Οι αστυνομικοί έδωσαν το παρόν στα δικαστήρια για να στηρίξουν τους συναδέλφους τους, οι οποίοι τραυματίστηκαν στα επεισόδια της κατάληψης στην οδό Ματρόζου.

Η δίκη, όμως, αναβλήθηκε επ’ αόριστον αυτή τη φορά, καθώς οι ιατροδικαστικές εκθέσεις για τους τραυματίες αστυνομικούς δεν ήταν ακόμα έτοιμες.

Αστυνομικοί για Κουκάκι: «Να μετατραπούν οι κατηγορίες σε κακούργημα»

Παράλληλα απουσίαζε ο συνήγορος ενός κατηγορούμενου, ενώ ένας άλλος επικαλέστηκε ότι έχει πρόβλημα… διάρροιας.

«Είναι τραγικό και οδυνηρό να βλέπουμε να ακυρώνεται η δίκη των δολοφόνων των αστυνομικών στη Ματρόζου για μια διάρροια και για μια μη παρουσία ενός δικηγόρου», δήλωσε μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών.

Χρυσοχοΐδης: Πολλά παιδιά πλουσίων οικογενειών στις καταλήψεις

Οι δικαστές θεώρησαν ότι οι ιατροδικαστικές εκθέσεις αποτελούν κρίσιμο στοιχείο της δικογραφίας δεδομένου, μάλιστα, ότι οι τραυματίες αστυνομικοί κάνουν λόγο για δολοφονική επίθεση εναντίον τους και έχουν ζητήσει μετατροπή της κατηγορίας από πλημμέλημα σε κακουργηματική απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα.
 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top