Ο γιος θύματος του Πάσσαρη δεν σκοτώθηκε σε ρωσική ρουλέτα

Δολοφονήθηκε από φίλο του για οικονομικές διαφορές

Ο Κώστας Πάσσαρης

Στην πολύκροτη δίκη Πάσσαρη παρευρεθήκαν και κατέθεσαν συγγενείς των θυμάτων του περιβόητου εγκληματία. Μία από τις τραγικές φιγούρες, ο σύζυγος της φαρμακοποιού, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για τη μοιραία ιστορία της συζύγου του και τον επίσης τραγικό χαμό του γιου της, ο οποίος δολοφονήθηκε μερικά χρόνια μετά τον θάνατό της.

Δίκη Πάσσαρη: 45 χρόνια κάθειρξη για τέσσερις απόπειρες ανθρωποκτονιών

Η δολοφονία της φαρμακοποιού στην Κυψέλη

Η Μαρία Σαφού δολοφονήθηκε από τον γνωστό εγκληματία μέσα στο φαρμακείο, όπου εργαζόταν μαζί με την αδερφή της στην Κυψέλη, στις 28 Αυγούστου 2001.

Δίκη Πάσσαρη: Απορρίφθηκε το αίτημα αναβολής

O στυγνός εγκληματίας είχε εισβάλει στο φαρμακείο κρατώντας όπλο. Μόλις η γυναίκα αντιλήφθηκε ποιος είναι και είπε το όνομά του, ο Πάσσαρης σήκωσε το όπλο του, πυροβόλησε εν ψυχρώ τη γυναίκα και τραυμάτισε με τέσσερις σφαίρες την αδερφή της. Η τραγική ιστορία της, όμως, δεν τελείωσε στη δολοφονία της.

O Kώστας Πάσσαρης 16 χρόνια μετά – Ατελείωτος ο πόνος για τις οικογένειες των θυμάτων του

Μερικά χρόνια μετά πέθανε ο γιος της φαρμακοποιού

Σύμφωνα με το ellinikahoaxes.gr «o γιος της Μαρίας Σαφού δολοφονήθηκε στις 29 Μαρτίου 2005 με δύο σφαίρες από συμμαθητή του για οικονομικές διαφορές. Ο νεαρός Βασίλης είχε δανειστεί 5.000 ευρώ για να αγοράσει ένα μηχανάκι από ένα άλλο φίλο του, που τελικά δεν το πούλησε».

Από δολοφόνος… ΜΟΝΑΧΟΣ ο Πάσσαρης! «Πλησίασα τον Θεό και αυτό με άλλαξε»

Ο Κώστας Πάσσαρης καταδικάστηκε σήμερα σε τέσσερις φορές ισόβια κάθειρξη για ισάριθμες δολοφονίες και επιπλέον 49 χρόνια κάθειρξη για επτά απόπειρες ανθρωποκτονιών και τρεις ληστείες, από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας.

*Το κείμενο αυτό έχει διορθωθεί με την προσθήκη της είδησης ότι o γιος της φαρμακοποιού δεν έχασε τη ζωή του παίζοντας ρωσική ρουλέτα με τους φίλους του, αλλά δολοφονήθηκε με δύο σφαίρες από συμμαθητή του για οικονομικές διαφορές.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top