Εφιάλτης για 17χρονη στην Πάτρα: Την εξέδιδε σε βαγόνι του ΟΣΕ ξαδέλφη της

Κρίθηκε ένοχη και σε δεύτερο βαθμό

βαγόνι ΟΣΕ

Ο εφιάλτης που ζούσε μια 17χρονη σε ένα παλιό βαγόνι του ΟΣΕ, όπου την εξέδιδε η ίδια της η ξαδέλφη αναβίωσε στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πατρών. 

Η 27χρονη Ρουμάνα, η οποία ανάγκαζε με τη βία τη 17χρονη να εκδίδεται έναντι αμοιβής κάθισε ξανά στο εδώλιο της κατηγορουμένης. Το δικαστήριο την έκρινε ένοχη για δεύτερη φορά για τα αδικήματα της σωματεμπορίας και της μαστροπείας κατ’ επάγγελμα και κατά συναυτουργία και την καταδίκασε σε οχτώ χρόνια κάθειρξη, επιβάλλοντάς της και χρηματικό πρόστιμο, ύψους 30.000 ευρώ. 

Πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε 12 χρόνια κάθειρξη και πρόστιμο 65.000 ευρώ, ωστόσο το δικαστήριο της αναγνώρισε το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας. 

Το χρονικό της υπόθεσης

Η 17χρονης είχε καταγγείλει στην αστυνομία ότι παρά τη θέλησή της συνευρισκόταν ερωτικά με 12 περίπου άνδρες την ημέρα, ραντεβού που κανόνιζε η ξαδέλφη της. Τα χρήματα που έβγαζε τα μοιράζονταν η ξαδέλφη με τον σύζυγό της και με τον σύντροφο της 17χρονης. 

Τα ερωτικά ραντεβού δίνονταν σε ένα παλιό βαγόνι του ΟΣΕ στον Άγιο Διονύσιο της Πάτρας. Η 27χρονη το είχε διαμορφώσει κατάλληλα και είχε τοποθετήσει κλινοσκέπασμα. 

Εκεί τον Φεβρουάριο του 2017 οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών συνέλαβαν την 27χρονη, υποδυόμενοι τους πελάτες και χρησιμοποιώντας προσημειωμένο χαρτονόμισμα των 50 ευρώ. 

Όπως αποδείχθηκε, η κατηγορούμενη είχε φέρει στην Ελλάδα την ανήλικη ξαδέλφη της, δίνοντάς της υποσχέσεις για βελτίωση της ζωής της. Όταν εκείνη ήρθε τελικά στη χώρα μας, της πήρε τα ταξιδιωτικά της έγγραφα και την εξώθησε στην πορνεία. 

Η ξαδέλφη αρνήθηκε την ενοχή της, υποστηρίζοντας ότι υπήρξε κι εκείνη θύμα του συζύγου της, όπως επίσης ότι χτυπούσε τη 17χρονη. 

Πηγή: patrainews.gr
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top