Φονικό στις Μοίρες Ηρακλείου: Η κατάθεση της εν διαστάσει συζύγου!

Τι όπλισε το χέρι του δράστη

Νέα στοιχεία για το φονικό στις Μοίρες Ηρακλείου, όπου ένας γυμναστής σκότωσε τον σπιτονοικύρη της εν διαστάσει συζύγου του φέρνει σήμερα στο φως το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR και η δημοσιογράφος Τασούλα Παπανικολάου.

Η ζήλια ήταν εκείνη σύμφωνα με όλα τα στοιχεία που όπλισε το χέρι του και έπαθε αμόκ. 

Ο κατηγορούμενος γυμναστής μέχρι και σήμερα δεν μπορεί να θυμηθεί τι έγινε τη βραδιά του φονικού. Οι μαρτυρίες όμως τον καίνε. Για τον τρόπο που λειτούργησε, για τους πυροβολισμούς που έριξε. 

Θολωμένος από το αλκοόλ και τη ζήλια για την εν διαστάσει σύζυγο του. Εκείνη δεν ήξερε ότι ο πρώην σύζυγος της ήταν στο κατώφλι του σπιτιού της.

ΤΙ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ Η ΕΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗ 

«Ήμουν μέσα στο σπίτι. Ξαφνικά άκουσα φωνές και ουρλιαχτά. Βγήκα έξω... τον εν διαστάσει σύζυγό μου δεν τον είδα. Όταν αντίκρυσα τι έγινε κατάλαβα ότι το έκανε εκείνος. Δεν μπορούσα να το πιστέψω». 

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΝΕΑ ΚΑΛΥΚΕΣ 

Το φονικό έγινε μέσα σε ελάχιστα λεπτά. Μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο δράστης έπινε από το πρωί της Τρίτης σε χωριό που απέχει πολλά χιλιόμετρα από το σπίτι. 

Στη συνέχεια μέσα στη νύχτα ο γυμναστής οδήγησε από το σπίτι του στα Καπαριανά μέχρι τις Μοίρες μία απόσταση 2 χλμ. Όταν έφθασε σήκωσε το όπλο, σκότωσε τον σπιτονοικύρη της γυναίκας του χτυπώντας τον στο πίσω μέρος του κεφαλιού του.

Στη συνέχεια έριξε τρεις σφαίρες σε ευθεία γραμμή προς το σπίτι του θύματος. Η μία τρύπησε τον δεξί ώμο της γυναίκας του 79χρονου. Ο γυμναστής όμως δε σταμάτησε εκεί, σήκωσε πάλι το όπλο και έριξε 5 σφαίρες στη γκαρσονιέρα που βρίσκεται δίπλα από το σπίτι του θύματος. Μέσα ήταν τρεις ανήλικοι. 

ΤΙ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ 17ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

«Είχαμε παγώσει όταν καταλάβαμε ότι οι σφαίρες περνούσαν την πόρτα της γκαρσονιέρας. Οι φίλοι μου έπεσαν στο πάτωμα για να αποφύγουν τις σφαίρες αλλά εγώ είχα κοκαλώσει και όπως στεκόμουν ένιωσα τον αέρα από μία σφαίρα που πέρασε από μπροστά μου στο ύψος της μέσης μου»

Η ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙ ΣΥΖΥΓΟΥ ΘΟΛΩΣΕ ΤΟΝ ΔΡΑΣΤΗ 

Η εν διαστάσει σύζυγος του δράστη μετακόμισε στο σπίτι που έγινε το φονικό τον περασμένο Οκτώβριο μαζί με το ανήλικο παιδί της. Δεν είχε δώσει το παραμικρό δικαίωμα στους γείτονες.

Είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του γυμναστή, καθώς πολλές φορές είχαν δημιουργηθεί επεισόδια.

Οι αρχές φοβούνται τώρα βεντέτα. Η οργή των συγγενών του θύματος είναι μεγάλη. Ο γυμναστής έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για παράβαση του νόμου περί όπλων, δηλαδή για μπαλοθιές.

Η τραυματισμένη σύζυγος του θύματος παραμένει στο νοσοκομείο. Σε κατάσταση σοκ είναι και ο 17χρονος εγγονός της. Εκείνος την έσωσε όταν κατάλαβε ότι κινδυνεύει. 

Την τράβηξε μέσα στο σπίτι και κλείδωσε την πόρτα. Όπως μας είπαν συγγενείς του το παιδί νιώθει τύψεις που δεν κατάφερε να σώσει και τον παππού του.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου STAR
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top