Οι Anonymous Greece στο STAR για τις επιθέσεις των τούρκων χάκερς

Η απάντησή τους

Απάντηση στους τούρκους χάκερς για τις επιθέσεις σε ελληνικές κυβερνητικές ιστοσελίδες δίνουν μέσω του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR και της δημοσιογράφου Τασούλας Παπανικολαόυ οι Anonymous Greece.

Οι επιθέσεις των Τούρκων χάκερς ήταν μηδαμινές. Δεν έγινε καμία ουσιαστική ζημιά στην κυβέρνηση της χώρας μας. Επειδή είναι προκλητικοί θα απαντήσουμε στις επιθέσεις τους και θα πλήξουμε σημαντικές υποδομές επικοινωνίας της κυβέρνησης και της χώρας τους. Έχουμε πρόσβαση σε όλα τα στοιχεία κυβερνητικών στελεχών Τούρκων και σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας τους. Θα απαντήσουμε  σύντομα πολύ σκληρά

Αυτό είναι το μήνυμα των Anonymous Greece στους Τούρκους χάκερς μετά την κυβερνοεπίθεση που εξαπέλυσαν το απόγευμα της Παρασκευής σε ελληνικές ιστοσελίδες. Νωρίς το μεσημέρι ξεκίνησαν τα αντίποινα από την πλευρά των Ελλήνων που δεν κάθισαν με σταυρωμένα χέρια.

Επιτέθηκαν ηλεκτρονικά σε 10 τουρκικές υποδομές. Στην Τουρκική αστυνομία, στον αριθμό έκτακτης ανάγκης 112. Η προειδοποίηση είναι σαφής. Οι επιθέσεις μόλις ξεκίνησαν. 

Οι Anonymous Greece έχουν απέναντι τους Τούρκους χάκερς «Anka Neferler». Είναι η ομάδα που εξαπέλυσε χθες κυβερνοεπίθεση με στόχο να πλήξει τις ιστοσελίδες της Βουλής της ΕΥΠ του Υπουργείου Εξωτερικών του Χρηματιστηρίου και του Υπουργείου Οικονομικών.

Στην Τουρκία έγιναν πρώτο θέμα με άρθρα όπως αυτό: «Τούρκοι χάκερς καταστρέφουν ελληνικές ιστοσελίδες» 

Στην πραγματικότητα όμως τα βρήκαν σκούρα καθώς οι Έλληνες εντόπισαν έγκαιρα την επίθεση, πήραν μέτρα κατεβάζοντας τις ιστοσελίδες, ώστε να μην χακαριστούν.

Στην πορεία έγινε αναβάθμιση των υποδομών και σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές δεν διέρρευσε ούτε ένα ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο. 

Οι Anonymous μας αποκάλυψαν ότι οι επιθέσεις τους θα συνεχιστούν κι σε άλλες τουρκικές ιστοσελίδες.


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου STAR
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top