Φονικό Κρήτη: «Είμαι ένα ζόμπι. Μακάρι να ήμουν εγώ στη θέση του»

Μόνο στο Star - Τι λέει η γυναίκα του θύματος για το μοιραίο βράδυ

Δείτε στο βίντεο από το κεντρικό δελτίο ει΄δησεων του Star, τι ισχυρίζεται ο κατηγορούμενος.

Επτά μάρτυρες έχουν περιγράψει στην αστυνομία πώς έγινε το φονικό στις Μοίρες. Η Τασούλα Παπανικολάου, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, εξασφάλισε αποκλειστικές πληροφορίες για τους ισχυρισμούς του δράστη. 

Ο κατηγορούμενος γυμναστής, απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ και μετεκπαιδευτής στην Ειδική Αγωγή, αποκάλυψε στις αρχές το πρόβλημα που έχει με το αλκοόλ και κατά συνέπεια αποδίδει εκεί και το φονικό με θύμα τον σπιτονοικοκύρη της εν διαστάσει συζύγου του.

Άγριο φονικό: Καυγάδιζε με την πρώην του και σκότωσε τον γείτονα

Παραδέχεται ότι είναι σε διάσταση λόγω προβλημάτων που ο ίδιος δημιούργησε και αναφέρει:

«Δε θυμάμαι μία ημέρα από τη ζωή μου τα τελευταία τέσσερα με πέντε χρόνια να είμαι νηφάλιος. Είμαι, δηλαδή, ένα κινούμενο ζόμπι. Οι αστυνομικοί με συνέλαβαν λέγοντάς μου ότι σκότωσα άνθρωπο. Πραγματικά, έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου δεν μπορούσα να πιστέψω ότι από τα χέρια μου αφαιρέθηκε μία ανθρώπινη ζωή. Ακόμα και αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να ανακαλέσω στη μνήμη του τίποτα από την ημέρα του εγκλήματος».

Ο δράστης ζητά συγνώμη και επιμένει ότι δεν καταλάβαινε τι έκανε για να καταλήξει, 

«Ούτως ή άλλως τη ζωή μου την κατέστρεψα. Μακάρι να ήμουν εγώ στη θέση του θύματος, τον οποίο ούτε την όψη δεν γνώριζα. Το όπλο το είχα αγοράσει πριν από δέκα χρόνια από έναν αλλοδαπό μαζί με τις σφαίρες και δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ ξανά», δήλωσε ο κατηγορούμενος για το τραγικό περιστατικό στις Μοίρες.

Ζητά επίσης να εξεταστεί από ψυχίατρο για το χρόνιο, όπως ισχυρίζεται, πρόβλημα που έχει με το αλκοόλ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, μόλις χθες το βράδυ στα κρατητήρια συνειδητοποίησε ότι έχει αφαιρέσει μία ανθρώπινη ζωή.

Άγριο φονικό: Καυγάδιζε με την πρώην του και σκότωσε τον γείτονα

Το κατηγορητήριο

Σαράντα λεπτά έμεινε στο γραφείο του εισαγγελέα ο κατηγορούμενος. Οι αρχές αναγκάστηκαν να τον βγάλουν από την πίσω έξοδο του δικαστικού μεγάρου για να αποφύγουν την οργή των συγγενών του θύματος και νέα επεισόδια.

Στον γυμναστή ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και για παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία και οπλοκατοχή.

Τι δήλωσε η γυναίκα του θύματος

Η γυναίκα του θύματος, που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο τραυματισμένη, μίλησε αποκλειστικά στη Τασούλα Παπανικολάου.

«Βγήκαμε έξω, δεν τον γνωρίζαμε ποιος ήτανε. Μας ρώτησε αν η γυναίκα που μένει  πάνω αν είναι καλή. Λέω καλή είναι η γυναίκα που μένει πάνω. Λέει σας δημιουργεί πρόβλημα; Λέω όχι. Λέει πληρώνει το ενοίκιο; Βέβαια. Και τι πληρώνει; Λέω συγνώμη του λέμε εμείς με μία φωνή με τον άντρα μου αυτό είναι δικό μας θέμα και Μπαμ βγάζει το πιστόλι και μας πυροβολεί».

Δείτε στο βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, τι δήλωσε η γυναίκα του θύματος για το μοιραίο βράδυ.

Επεισόδια έξω από το δικαστικό Μέγαρο στην Κρήτη

Επεισόδια έγιναν το πρωί έξω από δικαστικό Μέγαρο στο Ηράκλειο της Κρήτης για το φονικό στις Μοίρες. Την στιγμή που ο κατηγορούμενος γυμναστής έμπαινε στον εισαγγελέα, συγγενείς του θύματος επιχείρησαν να τον λιντσάρουν.

H κόρη του άτυχου άνδρα που δολοφονήθηκε, μόλις βλέπει τον κατηγορούμενο δεν αντέχει, όπως και οι υπόλοιποι κάτοικοι του χωριού.

Οι ψυχραιμότεροι προσπάθησαν να συγκρατήσουν τα παιδιά του θύματος που από τη μια στιγμή στην άλλη έχασαν τον πατέρα τους και τραυματίστηκε από πυροβολισμό η μητέρα τους. 

O γυμναστής πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top