Ξυλοδαρμός 11χρονου : «Σταμάτα να τον βαράς», φώναζαν παιδιά στον 53χρονο

Νέα στοιχεία για το επεισόδιο έξω από σχολείο

Δείτε τι ισχυρίστηκε ο πατέρας που ξυλοκόπησε τον 11χρονο

Νέα στοιχεία για τον ξυλοδαρμό του 11χρονου μαθητή από τις Φιλιππίνες από τον πατέρα μιας συμμαθήτριάς του έρχονται στο φως της δημοσιότητας. 

Πατέρας έστειλε στο νοσοκομείο συμμαθητή της δεκάχρονης κόρης του

Σύμφωνα με το «Έθνος της Κυριακής», οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αμπελοκήπων είχαν πάρει μέχρι την περασμένη Παρασκευή συνολικά οχτώ καταθέσεις, από τη διευθύντρια του σχολείου, γονείς, δασκάλους, τον 11χρονο και τη μητέρα του. 

Αμπελόκηποι: «Κλώτσαγε το παιδί μου στην κοιλιά, πονούσε παντού»

Συγκλονιστικά είναι τα όσα περιέγραψε μια γυναίκα που ήταν αυτόπτης μάρτυρας στο περιστατικό. 

«∆εν µπορούσα να δω καθαρά το παιδί, γιατί ήταν πεσμένο και από πάνω του υπήρχε ένας άντρας που το χτυπούσε. Γύρω του υπήρχαν πολλά παιδιά. Κάποια από αυτά του φώναζαν να σταματήσει να το βαράει. “Σταµάτα, σταµάτα, άφησέ τον” του έλεγαν», φέρεται να κατέθεσε η μάρτυρας στην ασφάλεια. 

Στο Star o 10χρονος που ξυλοκοπήθηκε από τον πατέρα συμμαθήτριάς του

Ο ίδιος ο πατέρας πάντως της μαθήτριας, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ισχυρίστηκε πως δεν πήγε στο σχολείο με σκοπό να χτυπήσει το παιδί. 

Μόνο στο Star ο πατέρας που χτύπησε τον 10χρονο συμμαθητή της κόρης του

Όπως υποστήριξε, επί δύο χρόνια ο 11χρονος χτυπούσε την κόρη του και πως το ίδιο είχε κάνει και μία μέρα πριν από το συμβάν. 

Πρόσθεσε ακόμα ότι όταν προσπάθησε να κάνει παρατήρηση στον μικρό, εκείνος του αντιμίλησε, χρησιμοποιώντας ύβρεις και αυτό ήταν που τον έβγαλε εκτός εαυτού. 

«Κακώς έγινε, αλλά ήταν η στιγμή. Δεν ήταν προμελετημένο», είπε. 

Από την άλλη, ο 11χρονος και η μητέρα του υποστήριξαν πως όλα έγιναν για μια διένεξη που είχε με την κόρη του θύτη για ένα ποτήρι νερό. Το παιδί μετά τον ξυλοδαρμό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ η διευθύντρια προχώρησε σε καταγγελία στην αστυνομία. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top