Κλειστοί αρκετοί δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας λόγω του “Santa Run”

Πότε θα αποκατασταθεί η κυκλοφορία

Santa Run

Σε ισχύ έχουν τεθεί από το πρωί οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας, για τη διεξαγωγήςτου 6ου αγώνα δρόμου “Santa Run Athens”.

Η κυκλοφορία αναμένεται να αποκατασταθεί  μετά τις 12.30 το μεσημέρι, ενώ σύμφωνα με όσα έχει ανακοινώσει η Τροχαία οι δρόμοι στους οποίους υπάρχει  σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας οχημάτων είναι:

•    Αθανασίου Διάκου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

•    Λ. Βασ. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

•    Λ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βασ. Αμαλίας και της οδού Σέκερη και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την Λ. Βασ. Αμαλίας.

•    Πανεπιστημίου (Ελ. Βενιζέλου), στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βασ. Αμαλίας και της οδού Χαρ. Τρικούπη και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

•    Σταδίου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

•    Φιλελλήνων, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

Η Αστυνομία παρακαλεί τους οδηγούς να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στις παραπάνω οδούς όπου διεξάγεται το "Santa Run"και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top